Bütçe
30.000
Peki hocam 2 sorum var
1-) benim dediğim laptop kötü mü alınmaz mı?
2-) linkini bıraktığım 2 sitede fiyatlarını değiştiren şey nedir?
HP de alınabilir elbette ama bu kadar yorumdan sonra anlaşılan şu ki fiyat/kalite/performans değerlendirmesine göre ASUS alman doğru seçim.

Söylemek istemedim ama ben de HP hakkında pekçok olumsuz yorum okudum. Yani her laptopla alakalı olumlu/olumsuz pekçok yorum oluyor.
Netice itibari ile belli bir bütçe ile alabileceğimiz en iyi '' en az kötü'' laptopu almaya çalışıyoruz.

Haklısın kafam çok karışıktı uzun ömürlü ve oyun oynayabileceğim bir şey istiyordum ama baktım ben kendi başıma bu işten çıkamıyorum ve başkalarına sorayım dedim iyi ki de sormuşum.

Peki arkadaşlar FreeDOS sistemi ile satılan ASUS'a işletim sistemi yüklemek az bir bilgisayar bilgisi olan bir kişi tarafından yapılabilir mi? İnternette videoları var ama zor mudur yükleme yapmak

@Artoria Pendragon Hocam kusura bakmayın bugün kesinlikle almayı düşünüyorum dediğim gibi oyun oynayacağım uzun ömürlüde olsun istiyorum son kez emin olmak için soruyorum
Asus Tuf a15
Excalibur G870
Excalibura asla güvenmiyorum ama gene de yüksek fiyat olduğundan alınır mı merak ettim ikinden birini kesinlikle alacağım son kez sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…