Sorun yasamazsiniz hocam cok kisi aldi Acer'i.@Losethyy acerle ilglili hep negatif yorumlar gördümde sen kullanıyor musun acer uzun kullanım yorumun nedir
@yigitongoren777 40k fazla gelir ya 30 35k bandı iyi olur bana
Sorun yasamazsiniz hocam cok kisi aldi Acer'i.@Losethyy acerle ilglili hep negatif yorumlar gördümde sen kullanıyor musun acer uzun kullanım yorumun nedir
Şuan 38999 hpnin sitesinde indirime giriyor arada karar senin hocam.@Losethyy acerle ilglili hep negatif yorumlar gördümde sen kullanıyor musun acer uzun kullanım yorumun nedir
Şu an 38999 HP'nin sitesinde indirime giriyor arada karar senin hocam.
24 saat sonra verdiler kargoya.Dostum S36 modelini aldım demiştin. Kargoya verilmiş mi, HP hızlı mı bu konuda?
%45 250 nit olanlar 25 ms diye duymustum. 2 mizinde bilgisi az Victus panellerinde. @Astiva baksin.
Hocam HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT bu modeli ilgili bi sorum olacaktıYılla ilgisi yok. Cok basit bir durum var. 250nit olan %45 ntcs değerleri Victus panelleri 25ms civarı. 9ms yazdığına bakmayın. 300nit olan %65 galiba NTSC değeri olan ve %100 sRGB değerine denk olan panel 7ms yazmasına rahman 9-10ms falan. Victus tarafında yeni bir panel daha var. 2K 240Hz olan panel. Bunu incelemedim henüz. Kaynak niteliğinde olan konuyu bırakıyorum bulup, telefonda biraz yavaş oluyor.
MUX var bu kasada ve 105+15 watt olması gerek. Victus modellerin Dynamic Boost 2.0 değeri 15W genel olarak.
Teşekkürler hocam MUX yok yazanlar olmuş bir sorayım dedim
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003V1LBH
Sizce o Victus mu TUF mu arada kaldım değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Teşekkürler hocam MUX yok yazanlar olmuş bir sorayım dedim.
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003V1LBH
Sizce o Victus mu TUF mu arada kaldım, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.