HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT alınır mı?

lawixie

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba üniversitede dijital oyun tasarımı okumak istiyorum. Zaten masaüstü bilgisayara sahibim fakat dediğim gibi üniversite dolayısıyla dizüstü bilgisayar da almak istiyorum. Hem bir yere gittiğimde oyun oynamak için hem de yazılım-tasarım programlarını kullanmak için bir bilgisayar istiyorum. Sizce bu model nasıldır? Önerir misiniz?

Batarya omru cok beklememek lazim bu laptoplardan. Normal kullanimda video izleme gibi en fazla 4-5 saat goturur hatta bu kadar bile olmayabilir.
Anladım gündelik kullanım içinde uzun süreli batarya ömrü için 4050 felan mı tercih etmek gerekiyor? Bu tarz bir laptop almayı planlıyorum ancak nereye baksam batarya ömrü olarak üzücü sonuçlar ile karşılaşıyorum.

Anladım gündelik kullanım içinde uzun süreli batarya ömrü için 4050 falan mı tercih etmek gerekiyor? Bu tarz bir laptop almayı planlıyorum ancak nereye baksam batarya ömrü olarak üzücü sonuçlar ile karşılaşıyorum.

Batarya ömrü için oyuncu laptoplari bakilmamali direkt. Ekran kartsız iGPU ile calisan modeller var bu butcelerde. Daha yuksek butcelerde ise dusuk watt RTX ekran kartlari kullanan render odakli laptoplar var. Butceniz ve tam kullanma amaciniz nedir? Hatta bunun icin bir konu acarsaniz daha iyi olur.

Batarya ömrü için oyuncu laptoplari bakilmamali direkt. Ekran kartsız iGPU ile calisan modeller var bu butcelerde. Daha yuksek butcelerde ise dusuk watt RTX ekran kartlari kullanan render odakli laptoplar var. Butceniz ve tam kullanma amaciniz nedir? Hatta bunun icin bir konu acarsaniz daha iyi olur.
Doğru diyorsunuz burayı kirletmeyeyim, konu açıp sabah sizi konuya etiketlerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı