HP victus alınır mı?

tavi

Kilopat
E-spor oyunlarını pek oynamıyorum, genelde hikayeli oyunlar oynuyorum o yüzden 60Hz benim için pek problem değil. Her oyunda FPS sabitleyerek oynuyorum zaten. Beni korkutan soğutma sistemi ve işlemcinin AAA oyunlar açıkken neredeyse hiç 85 derece altına inmemesi. 85-92 derece arası işlemci için sıkıntılı olur mu, performans düşüşü yaşar mıyım?

Ürün: HP Victus 4H0L0EA Ryzen 5 5600H 16 GB 1 TB SSD RTX3050 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

E-spor oyunlarını pek oynamıyorum, genelde hikayeli oyunlar oynuyorum o yüzden 60Hz benim için pek problem değil. Her oyunda FPS sabitleyerek oynuyorum zaten. Beni korkutan soğutma sistemi ve işlemcinin AAA oyunlar açıkken neredeyse hiç 85 derece altına inmemesi. 85-92 derece arası işlemci için sıkıntılı olur mu, performans düşüşü yaşar mıyım?

Ürün: HP Victus 4H0L0EA Ryzen 5 5600H 16 GB 1 TB SSD RTX3050 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ben olsam almazdım. 92 benim için gerçekten yüksek bir sıcaklık.

Hocam AMD işlemcilerde Ryzen Controller diye (3.Parti) bir program var ısınırsa TDP değerini düşürürsünüz.

Sıkıntı olmaz o derece ayarlarla 80-85 indirebiliyor @chaturanga hocam yöntemini biliyor.

95 derece bile kabul edilebilir laptoplar için. Tabi işlemciyede bağlı.

92 derece gerçekten sorun olacak bir sıcaklık olsaydı ne AMD ne de HP bu sıcaklığa çıkmasına izin verirdi.

Asus'un o soba TUF'larını gördük.

Ben olsam almazdım. 92 benim için gerçekten yüksek bir sıcaklık.

Masaüstü kullanıcısı olarak bana da çok yüksekmiş gibi geliyor ama iyi soğutma sistemli dizüstü bilgisayarların bile 78-79 olduğunu görünce biraz daha normalmiş gibi geliyor.

Hocam AMD işlemcilerde Ryzen Controller diye (3.parti) bir program var ısınırsa TDP değerini düşürürsünüz.

Böyle konularda çok bilgim yok, performans kaybı yaşamadan sıcaklığı düşürebiliyor muyuz bahsettiğiniz programla veya benzerleriyle?
95 derece bile kabul edilebilir laptoplar için. Tabi işlemciyede bağlı.

Asus'un o soba TUF'larını gördük.
İşlemci Ryzen 5 5600H ama aynı işlemciye sahip Acer ürünlerde sıcaklık 78-85 arasındayken benim attığım üründe 85 bile iyi sayılır, en azından gördüğüm kadarıyla.

Masaüstü kullanıcısı olarak bana da çok yüksekmiş gibi geliyor ama iyi soğutma sistemli dizüstü bilgisayarların bile 78-79 olduğunu görünce biraz daha normalmiş gibi geliyor.

Böyle konularda çok bilgim yok, performans kaybı yaşamadan sıcaklığı düşürebiliyor muyuz bahsettiğiniz programla veya benzerleriyle?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İsterseniz bir izleyin doğru ayarlarla güzel bir soğutma yakalayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı