HP Victus alınır mı?

Bütçe
75000

Haypet

Zeptopat
Daha fazla  
Uzun yıllar sonra yeni bilgisayar alacağım, o yüzden ince eleyip sık dokuyorum. HP Victus 16-R1015NT 9J217EA08 i7-14700HX 64 GB 1TB SSD RTX 4070 https://app.hb.biz/DunbU6WQNxzH almaya niyetlendim. Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok memnun olurum. Bu bilgisayarı al der misiniz veya bu paraya başka bir bilgisayar veya daha ucuza daha iyisi var tarzı bir yorum çok makbule geçer. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bunu almaniz daha iyi olur.

Bunu almaniz daha iyi olur.
Sakın yanlış anlamayın, kendim bilmediğimden öğrenmek için soruyorum da, önerdiğiniz bilgisayar benim almak istediğimden daha mı iyi? Veya neye göre bu bilgisayarı önerdiniz. Teknoloji ile aram iyidir fakat işin teknik kısımlarını bilmediğim için soruyorum. Teşekkür ederim.

Sakın yanlış anlamayın, kendim bilmediğimden öğrenmek için soruyorum da, önerdiğiniz bilgisayar benim almak istediğimden daha mı iyi? Veya neye göre bu bilgisayarı önerdiniz. Teknoloji ile aram iyidir fakat işin teknik kısımlarını bilmediğim için soruyorum. Teşekkür ederim.
Rica ederim. Acer Nitro 16 daha iyi. Sebebi ise fan, sogutma konusunda Victus'a kiyasla daha basarili olmasi. Paneli de daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı