HP Victus alınır mı?

Bütçe
46.000

zeyir

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Intel i5 13500H 512 GB'lık modelini kullanıyorum, RDR2'de 85 civarlarını zorluyor onun haricinde diğer oyunlarda falan arada bir 80'i görüp geri düşüyor. Pil kısmında ise güç tasarrufu + Gaming Hub'dan eco mode yaparsanız 5 saati görüyor eğer sadece güç tasarrufu yaparsanız da 3 saati zorluyor. Kısacası arada bir olan sıcaklık harici memnumum bilgisayardan.

Bence biraz daha fazla para verip Asus, Lenovo ve MSI gibi markaları tercih edebilirsiniz, uzun ömürlü ve daha performanslı bir laptop istiyorsanız.

Merhaba HP Victus B7Vm3Ea Ryzen 7-8845hs 16 GB Ram 1 TB SSD Rtx 4060 8 GB Gddr6 15.6" Wındows11 Home Mika Gü - Fiyatı, Yorumları
Bu linkteki Victus'u almayı planlıyordum ancak ortalıkta çok fazla negatif yorumunu gördüm Max bu fiyatlarda W11 kurulu olan laptop önerileriniz varsa atar mısınız veya bu laptop rahatlıkla alınır mı?

Codding işleriyle uğraşacağım ve 3-4 yıl oyunlarda sıkıntı yaşamamak istiyorum.

Monster Notebook'a baktınız mı?

Victus 15 serisi alınmaz.

Bütçe çıkarsa.

Bütçeniz yetiyorsa ASUS A15 alabilirsiniz.

Bu nasıl olur hocam sizce?

Victus 15 serisi alınmaz.

Bütçe çıkarsa.

Hocam güzel öneriler ancak W11 kurulu olması lazım yoksa gerçekten FreeDOS'larda çok güzel beğendiğim modeller var.

Abra serisini önerebilirim.

Pek kendime göre bir şey bulamadım hocam yine de teşekkürler.

Bu nasıl olur hocam sizce?

Hocam güzel öneriler ancak W11 kurulu olması lazım yoksa gerçekten FreeDOS'larda çok güzel beğendiğim modeller var.

Pek kendime göre bir şey bulamadım hocam yine de teşekkürler.

Windows kurmak bedava. Lisans paralı onu da 200-300TL ye güvenli ve orijinal şekilde hallediyorsunuz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı