HP Victus alınır mı?

Bütçe
30000-37000
16 serisinde Hall sensor sorunu yok mu? Ayrıca LOQ’un yeni serisinde anakart sorunu olup olmadığı kafamı karıştırıyor, bildiğim kadarıyla yeni bir seri ve şuan net bir bilgi yok.
Yeni LOQ serilerinde anakart yakma, yeni victus serilerinde hall sensör sorunu yok.
Victus 15 in soğutması nasıl kötü? Ağır yük altında en fazla 85 derece gördüm. Her victus 15 aynı değildir fan konumları farklıdır. Rica ediyorum tam bilginiz olmadan yalan yanlış yorumlar yapmayınız. Saygılar dilerim

16 serisinin belirli modellerinde hall sorunu var evet.
Hocam o cihazın ryzen 5 modelli Victus 16 god of war gibi oyunda 68 dereceyi geçmiyor :)

Ayrıca malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük konusunda düşük bir cihaz.

@muratscd hocam sizlere daha iyi anlatacaktır.

Son düzenleme:
Yeni LOQ serilerinde ve yeni victus serilerinde hall sensör sorunu yok.

Hocam o cihazın ryzen 5 modelli Victus 16 god of war gibi oyunda 68 dereceyi geçmiyor :)

Hocam niye uzun ömürlü değil? Ayrıca baya araştırdım Victus 16 dışı hall sensör sorunu yaşayan görmedim.

Bilmediğinden soruyorum malzeme kalitesi ne anlamda sorun çıkarabilir bana? Nasıl riskleri var?
Çok plastik ve cihazın aşırı ısındığı oluyor 4060 var zaten içinde. Dandik hissettiriyor, sıcaklığa etkisi var (bence) ve 1-2 düşürmeniz yeterli bozulması için incelemelere bakarsanız görürsünüz. Bu laptopu alıp memnun kalan çok nadir insan gördüm ayrıca 75W RTX4060 değmez bu paraya kesinlikle.

Çok plastik ve cihazın aşırı ısındığı oluyor 4060 var zaten içinde. Dandik hissettiriyor, sıcaklığa etkisi var (bence) ve 1-2 düşürmeniz yeterli bozulması için incelemelere bakarsanız görürsünüz. Bu laptopu alıp memnun kalan çok nadir insan gördüm ayrıca 75W RTX4060 değmez bu paraya kesinlikle.
36 bin civarına başka ne önerirsiniz?

Yeni LOQ serilerinde anakart yakma, yeni Victus serilerinde Hall sensör sorunu yok.

Hocam o cihazın Ryzen 5 modelli Victus 16 God of War gibi oyunda 68 dereceyi geçmiyor :)

@muratscd hocam sizlere daha iyi anlatacaktır.

Hocamın dediğini al geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı