HP Victus alınır mı?

Bütçe
30000-37000
16 serisinde Hall sensor sorunu yok mu? Ayrıca LOQ’un yeni serisinde anakart sorunu olup olmadığı kafamı karıştırıyor, bildiğim kadarıyla yeni bir seri ve şuan net bir bilgi yok.
Yeni LOQ serilerinde anakart yakma, yeni victus serilerinde hall sensör sorunu yok.
Hocam o cihazın ryzen 5 modelli Victus 16 god of war gibi oyunda 68 dereceyi geçmiyor

Ayrıca malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük konusunda düşük bir cihaz.

@muratscd hocam sizlere daha iyi anlatacaktır.

Son düzenleme:
Hocam niye uzun ömürlü değil? Ayrıca baya araştırdım Victus 16 dışı hall sensör sorunu yaşayan görmedim.

Hocam niye uzun ömürlü değil? Ayrıca baya araştırdım Victus 16 dışı hall sensör sorunu yaşayan görmedim.
Hall sensör değil zaten olay. Cihazın malzeme kalitesi ve berbat garanti.

Bilmediğinden soruyorum malzeme kalitesi ne anlamda sorun çıkarabilir bana? Nasıl riskleri var?
Çok plastik ve cihazın aşırı ısındığı oluyor 4060 var zaten içinde. Dandik hissettiriyor, sıcaklığa etkisi var (bence) ve 1-2 düşürmeniz yeterli bozulması için incelemelere bakarsanız görürsünüz. Bu laptopu alıp memnun kalan çok nadir insan gördüm ayrıca 75W RTX4060 değmez bu paraya kesinlikle.

36 bin civarına başka ne önerirsiniz?

36 bin civarına başka ne önerirsiniz?
Şu an piyasa aşırı gereksiz pahalı bu paralara güzel cihazlar yok şu an. Benim tavsiyem kasım indirimleri kovalamanız olacak. Tabii ama takdir ve son karar sizin.

Hocamın dediğini al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…