HP Victus almaya değer mi?

Senin cihazın hangi model atabilirmisin

Kanka 85 de kalması imkansız haberin olsun. Yeni işlemciler kendini turbolayarak dereceleri aşırı yükseltiyor eğer kasalı değilse imkansız.

Ekran kartından bahsediyorsundur

Sağol deneyimlerini paylaştığın için,tamamen aynı modeli almicak olsamda benzer olaylar olur elbet,ben büyük ihtimal monitöre bağlayacağım klavye veya ısıntı kısmı çokta büyük bir eksik değil benim için,kasanın vidaları falan iyi sıkılmamıştır belki,şaşırtıcı fanı yanlışlıkla durdurman.Renk doygunlukları nasıl peki? Soluk falan değildir umarım.

Benim anlamadığım şu diğer çoğu kişi laptopun klavyesi ısınıyor demiş ancak benim klavyem cidden garip bir şekilde ısınmıyor, mikrofondan dibine girmene gerek olmuyor. HP Victus'da farklı model numarasında ama ayni özellikle birçok bilgisayar var demek bu yüzden. Benim kasamda fan ve plastik arasında bir filtre tarzı bir şey var ve kasada(ekran hariç) bukulme yok. Yanlış bilgi vermek istemem ama nedense benim aldığım laptop cidden böyle.

Ekranı standart IPS ekran çok kaliteli değil ama berbatta değil renkler anlaşılıyor.

Size bir şey sorabilir miyim acaba ekran kartı 74 derece iken Omen Gaming hubda performans modunda mıydınız?

Son düzenleme:
Adam haklı malzeme kalitesi kötü güvensiz hissettiriyor.

Bilmem galiba herkese göre farklı geliyor malzeme kalitesi. Bence internetten almak mantıksız mediamarkta bir tanesine dokundum gayet iyi iken yanında duran diğer victusa dokunduğumda ici boş hissi vermişti.

Bilmem galiba herkese göre farklı geliyor malzeme kalitesi. Bence internetten almak mantıksız mediamarkta bir tanesine dokundum gayet iyi iken yanında duran diğer victusa dokunduğumda ici boş hissi vermişti.

Yok hocam herçekten en ufak bir yere çarparsanız göçebilir çizilebilir mümkün. Yani karşılaştırmak büyük haksizlik victusa biliyorum ama Monster'in kasa kalitesi daha iyi Victus'tan.

Yok hocam herçekten en ufak bir yere çarparsanız göçebilir çizilebilir mümkün. Yani karşılaştırmak büyük haksizlik victusa biliyorum ama Monster'in kasa kalitesi daha iyi Victus'tan.
Kasa kalitesi tamamda victus seviyesindeki bir monster çok daha pahalı oluyor,önerin varmı 30k bütçeye?

evet dostum performance modunda alt+R yaparak nvidianın uygulamasından bakıyordum ekran kartının ne kadar ısındığına, victuslar aynı kasa yapsısına sahiptir klavye konusunda şanslı olabilirsin

Evet dostum performance modunda alt+R yaparak NVIDIA'nın uygulamasından bakıyordum ekran kartının ne kadar ısındığına, Victus'lar aynı kasa yapsısına sahiptir klavye konusunda şanslı olabilirsin

Açıkçası garibime gidiyor çünkü ASUS-MSI gibi markalar dışında aynı laptoptan aynı performansı alamama ihtimaliniz çok yüksek oluyor. Bir de şöyle bir şey var benim bilgisayarımda F. 06 BIOS vardı, F11 yayınladılar performansı düştü şimdi F12 yayınladılar performansı biraz yükseldi ama hala F. 06 versiyonundaki gibi değil. HP geçende bayağı bir yazıcı yaktı Firmware yüzünden. Dikkat etmiyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…