Şimdi dostum sana detaylı bir şekilde sadece eksilerini anlatacağım lütfen bilgisayarı kötülediğimi düşünme(sistem Victus 16, 16 GB RAM, RTX 3060, 512 GB)
Ekran:
Ekrandan bahsettim aslında sallanması var evet ama inan ki öyle çok abartılan bir problem değil masayı bayağı kuvvetli salladığımda çok az sallanıyor ama ekranı elinde itip sert bir şekilde geri çektiğinde sallandığını rahat bir şekilde görebiliyorsun bunun dışında mikrofonun kötü olduğundan bahsettim çift mikrofon var ve eğer ki sağ mikrofona konuşursan ses sağ haparlörden geliyor, solu kullandığın vakit ise soldan geliyor ses kalitesi güzel ama neredeyse dibine girmen gerek, kamerası orta her laptopta aynı zaten, parlaklığı atladım ben fazla parlak kullanamayan biriyim güneşli günde oyun oynama zevkin biraz alır, parlaklığı fuller isen yansımalar o kadar belli olmaz
Kasa:
Kasasını gerçektende pek beğenmedim, yeni bir elektronik bir cihaz aldığımızda ona bayağı özen gösteririz genellikle ve bu bilgisayarı taşırken ben 2X dikkat gösteriyorum çünkü kasa dayanıksız sana şöyle bir örnek vereyim güleceksin metro oynuyordum ve elime aldım laptopu altına soğutucu koyacaktım ve birdenbire fanın sürtme sesini duydum galiba tek elle tutuyordum o sıra tam hatırlamıyorum bildiğin sağ fanı durdurdum ona şaşırmıştım sonra kontrol ettim bir şeyi var mı yok mu diye ama olmadı(laptop 2.4 kg bunu bir kenara yazmak gerek).
Klavye: Klavye bazen deli gibi yandığını dün söyledim sana, bir arkadaşta klavyeye düzgün dağıtmışlar sıcaklığı demiş şöyle bir ekleme yapayım W, A, S, D tuşlarının alt tuşları ve ust kenardaki tuşlarında nereydeyse sıcaklık hissetmiyorsun orada anlaşalım ama T, Y, U, ı üst tuşlarında ve altına kadar olan tuşlarında ısıyı rahat hissediyorsun space tuşunda elin sıcaklığı algılıyorsun ama elin yanıyor klavyenin sol tarafındaki tuşlara basınca gayet güzel tok ses çıkıyor ama yine

NUMPAD tuşlarının altı klaveynin soluna oranla boş galiba
Oyunlar:
Bir de bir olayla karşılaştım sana anatayım( bu aynı modelin 2. bilgisayarı daha öncekini HP değiştirdi ve yeni aynı model PC verdi)- bu olay CS:GO'da yaşadım başka oyunlarda belki vardır ama ben çok fazla oyun oynayamadım- CS:GO'da eğer ki grafik ayarlarından görüntüyü değiştirir isen-ben 1280x720 kullanıyorum- ve Windows tuşuna basarsan oyuna geri dönmek istediğin zaman oyuna geri dönemiyrosun. Oyun ekranına dönüyorsun 1 sn belki duruyor ekran sonra tekrardan masaüstüne atıyor

şaka değil gerçek bunu yenmenin yolu altta bir uygulamayı açık bırakıyorum(Omen Gaming Hub tuşu var o tuşa basıyorum sonra CTRL+Alt+Tab tuşuna basarak işlemimi halledip kapatıp yine aynı şekilde oyuna geri dönüyorum) sırf bu problemden ötürü oyuna giremedim ve MM'de ban yedim.
Şimdi dostum sana detaylı bir şekilde yazdım, hatırladıklarım bunlar genele gelecek olursak. Ben çocukluğumdan beri bilgisayar alma hayalim vardı ve sahip olduğum PC i3 M330 ve HD4650'li laptopa sahiptim ondan buna geçince insan bunlara aldırış etmiyor. Eğer elinde yeteri kadar fazla para var ise bu bilgisayarı değil bundan daha iyi olan pcleri alabilecek paran varsa onları al ama paran buna yetiyorsa alabilirisin. Türkiye'de ne yazık ki PC alınmaz durumda oldu, şu anda severek kullanıyorum. Bu bilgisayarı kötüleme yazısı değildir sadece karşılaştığım problemleri aktardım iyi günler.
Düzeltme işlemciden bahsettim ben Metroda HIgh ayarlarda ekran kartını en fazla 74 derecede gördüm(100Watt'a)