HP Victus almaya değer mi?

Bu arada haberin olsun Türkiye'de en iyi servisi olan Monster olabilir. ASUS falan laptop olarak iyi ama servis olarak o kadar da iyi değiller en azından Türkiye'de.
Hocam güldürmeyin. Kullandıkları termal macun kurumuş diş macunundan hallice. Fan tamiri için verdim ekran bozuldu. Ekranı verdim panel açıldı. Cihazın tüm coverları değiştirildi kameram bozuldu. Kamerayı verdim nasıl başardılarsa sol alt klavye takımım çalışmaz halde geldi. En son iade ettim. Siz siz olun monster servisi iyi diyip almayın. Varsın servisi orta olsun ama sizi servislik etmesin cihaz. :)

Biostan dediğiniz ayarı yaptım hocam Rog kadar olmasada sessizleşti alet. Açıkçası Rog-Strix'ten geçince beklentiler biraz büyük oluyor. Asus'un Armory Create yazılımında her türlü ayar bulunurken omen gaming hup çok kısıtlı geldi bana... Ortada hiç bir şey yokken fanlar bağırmaya başlıyor falan. Çok fazla özenmemişler bu seriye açıkçası, donanım olarak güçlü ama ucuz bir şeyler olsun mantığıyla yapılmış bir cihaz olmuş benim gözlemlediğim kadarıyla... Ama yinede 23.000Tl gibi bir fiyata RTX4050 alınabildiği için ufak tefek sıkıntıları tölere edilebilir...
Hocam bugün alacağım,son önerilerini yada deyenimlerini paylaşırsan sevinirim

Şu model güzel duruyor ama özelliklere bakınca yine dediğim gibi Victus önde, bir mağazaya gidip görmek istiyorum eğer ki öyle kalitesiz malzeme falan gibi gelmezse hâlâ daha Victus taraftarıyım😬

Lenovo IdeaPad Gaming 3 kullanıyorum. Hiçbir ısınma problemini görmedim. Fakat HP Victus 15 ile karşılaştırdığımızda HP daha üstün oluyor. HP'de ısınma sorunu var mı bilmiyorum.

Hocam bugün alacağım,son önerilerini yada deyenimlerini paylaşırsan sevinirim
Hayırlı olsun şimdiden. Deneyimlerini paylaşırmısın? Eğer iyi bir laptopsa almayı düşünüyorum.

Hocam güldürmeyin. Kullandıkları termal macun kurumuş diş macunundan hallice. Fan tamiri için verdim ekran bozuldu. Ekranı verdim panel açıldı. Cihazın tüm coverları değiştirildi kameram bozuldu. Kamerayı verdim nasıl başardılarsa sol alt klavye takımım çalışmaz halde geldi. En son iade ettim. Siz siz olun Monster servisi iyi deyip almayın. Varsın servisi orta olsun ama sizi servislik etmesin cihaz. :)

Yok hocam o iyi diye değil diğerlerinden daha iyi diye biliyordum ben. Mesela HP'nin servisi çok ilgili ama ellerinde hiç parça yok. ASUS'un parçası vs var ama ilgili değiller umursamiyorlar. Monster'i bilmiyorum tam olarak ama diğerlerinden daha iyi diye duymuştum servis olarak.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 kullanıyorum. Hiçbir ısınma problemini görmedim. Fakat HP Victus 15 ile karşılaştırdığımızda HP daha üstün oluyor. HP'de ısınma sorunu var mı bilmiyorum.

Hayırlı olsun şimdiden. Deneyimlerini paylaşırmısın? Eğer iyi bir laptopsa almayı düşünüyorum.
Elbette paylaşırım deneyimlerimi.

Hocam güldürmeyin. Kullandıkları termal macun kurumuş diş macunundan hallice. Fan tamiri için verdim ekran bozuldu. Ekranı verdim panel açıldı. Cihazın tüm coverları değiştirildi kameram bozuldu. Kamerayı verdim nasıl başardılarsa sol alt klavye takımım çalışmaz halde geldi. En son iade ettim. Siz siz olun monster servisi iyi diyip almayın. Varsın servisi orta olsun ama sizi servislik etmesin cihaz. :)
Baktık olmayi bizde vurduk oni diye biten Temel fıkrası geldi aklıma nedense. Başına gelmedik kalmamış senin.

Yok hocam o iyi diye değil diğerlerinden daha iyi diye biliyordum ben. Mesela HP'nin servisi çok ilgili ama ellerinde hiç parça yok. ASUS'un parçası vs var ama ilgili değiller umursamiyorlar. Monster'i bilmiyorum tam olarak ama diğerlerinden daha iyi diye duymuştum servis olarak.
Baktık olmayi bizde vurduk oni diye biten Temel fıkrası geldi aklıma nedense. Başına gelmedik kalmamış senin.
Emin ol diğer servislerde gayet iyi. İşler 10 sene öncesi gibi değil. Müşteri memnuniyeti için çabalıyorlar. Lenovo alan arkadaşımın sorununu premıum care garantısı var diye evınde tamır işlemleri yapıldı hemen hallettiler. Firmalar büyüyor. En son vuracaktım zaten oni :D. Komik kısmı ise bu sorunları tek monster cihazında yaşamadım...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı