HP Victus almaya değer mi?

Hocam denedim bugün,Victus hoş güzel ama ekranda renk doygunluğu,Çözünürlük ve direk kasa olarak çokta güzel gelmedi gözüme.Excalibur G870 i gördüm,Aynı özellikler ama hem tasarımı daha hoş hemde Victus'a göre Ekran parlaklığı daha fazla,ekran genel olarak daha canlı.Çerçevesini kasasını daha çok beğendim,sizce Bu bilgisiyar daha mı iyi bir seçenek? Çok bilgim olmadığından eve gelip tekrar Bi araştırma yapma ihtiyacı duydum.

HP Victus/Core i5-13500H İşlemci/16GB RAM/512GB SSD/RTX 4050 ekran kartlı modeli almaya değer mi? MediaMarkt fiyatı 25.499 TL.

Değmez mi G770'i satıp alacağım hatta babam irana gidecek bulursa alacakmış.

Değmez mi G770'i satıp alacağım hatta babam irana gidecek bulursa alacakmış.
Kanka excalibur G870 e takıldı gözüm(victus ile aynı teknik özellikler),bugün ikisinide mağazada gördüm ama excalibur daha çok hoşuma gitti,Seninki farklı model ama görüşlerin neler?

Kanka excalibur G870 e takıldı gözüm(victus ile aynı teknik özellikler),bugün ikisinide mağazada gördüm ama excalibur daha çok hoşuma gitti,Seninki farklı model ama görüşlerin neler?
Clevo kasa var bende G770 açıktığım aman klavyenin arasına koyup ekranı kapatıyorum pişmiş oluyor o konuda güzel Valorantta işlemci 90 dereceden aşağıya inmiyor kasası kötü Victus iyidir.

Clevo kasa var bende G770 açıktığım aman klavyenin arasına koyup ekranı kapatıyorum pişmiş oluyor o konuda güzel Valorantta işlemci 90 dereceden aşağıya inmiyor kasası kötü Victus iyidir.
Victus iyidire nerden vardın Seninki excalibur değilmi anlamadım.

Kanka Excalibur G870'e takıldı gözüm(Victus ile aynı teknik özellikler),bugün ikisini de mağazada gördüm ama Excalibur daha çok hoşuma gitti, Seninki farklı model ama görüşlerin neler?

İşlemcisi Victus'tan düşük.12.nesil birisi diğeri 13.nesil. Victus benim daha çok hoşuma gitti açıkçası sadeliginden dolayı ama ekran konusunda haklısınız. Ama Casber Excalibur'ların kasaları Victus'tan bile daha kalitesiz diye biliyorum.

Bir tek işlemcisi düşük diğer türlü emin değilim ben olsam Victus olanı alırdım. Cunku bir de Victus'larda en hızlı SSD kullanılıyor Casper'da durum ne bilmiyorum.

Bide şöyle birşey var şuan G870 e 4060 takılabiliyor 2k farkla,kendi sitesinde indirimde olduğundan şuan aynı fiyata denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…