BIOS'tan ayarlayabiliyorsunuz fanlarının durup durmayacağını. Orada bir ayar var fanlar hepmi çalışsın yoksa durabilsinmi diye.
Hocam gidip deneyin bence Teknosa vs gibi yerlerden malzeme kalitesi kişiden kişiye görede değişebilir. Yani malzeme kalitesi değil de malzemenin o sistem için değip değmeyeceği değişebilir diyeyim.
Hocam denedim bugün,Victus hoş güzel ama ekranda renk doygunluğu,Çözünürlük ve direk kasa olarak çokta güzel gelmedi gözüme.Excalibur G870 i gördüm,Aynı özellikler ama hem tasarımı daha hoş hemde Victus'a göre Ekran parlaklığı daha fazla,ekran genel olarak daha canlı.Çerçevesini kasasını daha çok beğendim,sizce Bu bilgisiyar daha mı iyi bir seçenek? Çok bilgim olmadığından eve gelip tekrar Bi araştırma yapma ihtiyacı duydum.
Kanka excalibur G870 e takıldı gözüm(victus ile aynı teknik özellikler),bugün ikisinide mağazada gördüm ama excalibur daha çok hoşuma gitti,Seninki farklı model ama görüşlerin neler?
Kanka excalibur G870 e takıldı gözüm(victus ile aynı teknik özellikler),bugün ikisinide mağazada gördüm ama excalibur daha çok hoşuma gitti,Seninki farklı model ama görüşlerin neler?
Clevo kasa var bende G770 açıktığım aman klavyenin arasına koyup ekranı kapatıyorum pişmiş oluyor o konuda güzel Valorantta işlemci 90 dereceden aşağıya inmiyor kasası kötü Victus iyidir.
Clevo kasa var bende G770 açıktığım aman klavyenin arasına koyup ekranı kapatıyorum pişmiş oluyor o konuda güzel Valorantta işlemci 90 dereceden aşağıya inmiyor kasası kötü Victus iyidir.
Kanka Excalibur G870'e takıldı gözüm(Victus ile aynı teknik özellikler),bugün ikisini de mağazada gördüm ama Excalibur daha çok hoşuma gitti, Seninki farklı model ama görüşlerin neler?
İşlemcisi Victus'tan düşük.12.nesil birisi diğeri 13.nesil. Victus benim daha çok hoşuma gitti açıkçası sadeliginden dolayı ama ekran konusunda haklısınız. Ama Casber Excalibur'ların kasaları Victus'tan bile daha kalitesiz diye biliyorum.
Hocam denedim bugün, Victus hoş güzel ama ekranda renk doygunluğu, Çözünürlük ve direk kasa olarak çok da güzel gelmedi gözüme. Excalibur G870'i gördüm, Aynı özellikler ama hem tasarımı daha hoş hem de Victus'a göre Ekran parlaklığı daha fazla, ekran genel olarak daha canlı. Çerçevesini kasasını daha çok beğendim, sizce Bu bilgisiyar daha mı iyi bir seçenek? Çok bilgim olmadığından eve gelip tekrar bir araştırma yapma ihtiyacı duydum.
Bir tek işlemcisi düşük diğer türlü emin değilim ben olsam Victus olanı alırdım. Cunku bir de Victus'larda en hızlı SSD kullanılıyor Casper'da durum ne bilmiyorum.
İşlemcisi Victus'tan düşük.12.nesil birisi diğeri 13.nesil. Victus benim daha çok hoşuma gitti açıkçası sadeliginden dolayı ama ekran konusunda haklısınız. Ama Casber Excalibur'ların kasaları Victus'tan bile daha kalitesiz diye biliyorum.
Bir tek işlemcisi düşük diğer türlü emin değilim ben olsam Victus olanı alırdım. Cunku bir de Victus'larda en hızlı SSD kullanılıyor Casper'da durum ne bilmiyorum.