HP Victus almaya değer mi?

HP Victus/Core i5-13500H İşlemci/16GB RAM/512GB SSD/RTX 4050 ekran kartlı modeli almaya değer mi? MediaMarkt fiyatı 25.499 TL.
Dostum laptopu aldın mı?

@Salih7158 hem hatalı sonuç veren bir site veriyorsun. Hemde "ekran kartı darboğaz yapar" gibi saçma bir bilgi verip burada bir şey biliyormuş gibi konuşuyorsun. Ekran kartı darboğaz yapar gibi bir saçmalık yoktur. Veriler diyorsun attığın veriler ayrı bir saçmalık. 13. nesil i5 işlemci 4050 gibi bir giriş sınıfını besleyemeyecekte neyi besleyecek pardon? Bir konu hakkında bir şey bilmeden şuraya gelip boş boş yazmayın.

Hatam olduysa affola hocam. :D

Dostum laptopu aldın mı?

Hatam olduysa affola hocam. :D

Maalesef üstte bildiğin bilgilerin neredeyse hepsi yanlış. Ayni paraya daha iyi bir laptop alamazsınız. i5 13500H gibi bir islemci 4050 için yeterli değil fazla bile. DLSS 3.0 çoğu oyunda yok ve kas gücü neredeyse her zaman daha önemlidir. Ustelik arkadaş oyunu geliştireceğim demis Unity de DLSS kullanamazsınız dogal olarak. 4050 4 GB konusuna girmiyorum bile. Ustelik laptop sogutuculari laptopunuzu yukarı kaldırmaktan başka bir işe yaramaz. Sogutucu almak yerine altına bir kitap koyup laptopun altını boş bırakırsanız göreceksiniz. Bir de oyunlar direk belli bir VRAM kullanmaz. Yani siz 4 GB olan bir ekran kartında da oynayabilirsiniz sadece FPS kaybınız olacaktır.

Hatalı olmanda sorun yok ancak bu bilgiler öyle çok gelişmiş ve okumuş biriniz olmanızı gerektirmiyor küçük bir araştırmayla bile kontrol edebilirsiniz ancak bunu yapmamanız bir sorun.

Victus al geç işte.
Alacağım evet

Tamamdır.

Ben olsaydım i7 işlemci alırdım ama.

O kadar 25.500 vereceksem az daha koyar i7 işlemcili alırdım. :D

Dostum laptopu aldın mı?

Hatam olduysa affola
Yok daha almadım

O fiyata RTX 4000 serisi bir dizüstü bilgisayar alınır. Bir arkadaşın belirttiği gibi, soğutucu sıkıntı çıkarabilir ama her dizüstü bilgisayar ısınır. Her zaman dediğim gibi, dizüstü soğutucu almak şart. En azından kafan rahat olur. Evet, ben de MediaMarkt'ın mağazasına gittiğimde, fiyatı 25000 lira. Şunu da unutmamak gerekir arkadaşım, 4050, 4 GB bir VRAM'e sahip bir ekran kartı. Çoğu oyunun sistem gereksinimlerinde minimum 4 GB VRAM olduğunu biliyoruz. Fakat, Hogwarts Legacy ya da the lastofaş gibi oyunlarda en az 8 GB bir VRAM'e ihtiyacın olur. Gerçi, bu 2 oyun tam bir VRAM sömürücüleri. 8 GB'ya da 12 GB bir VRAM düşünürsen, alacağın dizüstü bilgisayarın fiyatı bir o kadar yüksek olur. FPS artışı istersen de zaten RTX 4000 serisi ekran kartlarının hepsinde DLSS 3.0 desteği var. Oyununa göre 20 FPS ve üzeri bir artış sağlıyor. 60 FPS alıyorsan, DLSS 3.0 ile 90 FPS gibi bir artış sağlıyor örneğin, örneğin diyorum. Fazlası da olabilir tabii, sonuç olarak, HP Victus, bu fiyata alınır...
Eyvallah abicim detaylı yorumun için

4050 4 GB VRAM'a mı sahip :D
Arkadaşın hatası var 6gb bu laptopda

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı