HP Victus almaya değer mi?

HP Victus/Core i5-13500H İşlemci/16GB RAM/512GB SSD/RTX 4050 ekran kartlı modeli almaya değer mi? MediaMarkt fiyatı 25.499 TL.
Dostum laptopu aldın mı?

Hatam olduysa affola hocam.

Dostum laptopu aldın mı?

Hatam olduysa affola hocam.

Maalesef üstte bildiğin bilgilerin neredeyse hepsi yanlış. Ayni paraya daha iyi bir laptop alamazsınız. i5 13500H gibi bir islemci 4050 için yeterli değil fazla bile. DLSS 3.0 çoğu oyunda yok ve kas gücü neredeyse her zaman daha önemlidir. Ustelik arkadaş oyunu geliştireceğim demis Unity de DLSS kullanamazsınız dogal olarak. 4050 4 GB konusuna girmiyorum bile. Ustelik laptop sogutuculari laptopunuzu yukarı kaldırmaktan başka bir işe yaramaz. Sogutucu almak yerine altına bir kitap koyup laptopun altını boş bırakırsanız göreceksiniz. Bir de oyunlar direk belli bir VRAM kullanmaz. Yani siz 4 GB olan bir ekran kartında da oynayabilirsiniz sadece FPS kaybınız olacaktır.

Hatalı olmanda sorun yok ancak bu bilgiler öyle çok gelişmiş ve okumuş biriniz olmanızı gerektirmiyor küçük bir araştırmayla bile kontrol edebilirsiniz ancak bunu yapmamanız bir sorun.

Victus al geç işte.
Alacağım evet

Tamamdır.

Ben olsaydım i7 işlemci alırdım ama.

O kadar 25.500 vereceksem az daha koyar i7 işlemcili alırdım.

Dostum laptopu aldın mı?

Hatam olduysa affola
Yok daha almadım

Eyvallah abicim detaylı yorumun için

4050 4 GB VRAM'a mı sahip
Arkadaşın hatası var 6gb bu laptopda

Son düzenleme:
O laptop sorunlu değil.

Kronik fan sorunu var diye biliyorum. Soğutma konusunda başarısız olduğunu söyleyenler var. Fazla uzun ömürlü olmadığını söyleyenlerde var. Casper gibi markaların tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Hocam hatalı olmana kızmıyorum. Bilgin olmadan insanlara öneride bulunmana kızıyorum. Birazcık bilgin olsaydı şu yazdıklarını yazmazdın çünkü.
Ek bir sorum var bu bilgisiyarı monitöre bağlasam performans düşüklüğü olurmu yoksa normal bir kasa görevimi görür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…