Çözüldü HP Victus, AMD Adrenalin ayarlarında ekran ayar kısmı yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mailpates

Hectopat
Daha fazla  
Laptopuma AMD Adrenalin üzerinden renk ayarı yapmak istiyorum ancak ayarlar üzerinde ekran ayarı yok, aynı modeli kullanan insalarda var bende yok. Nasıl çözebilirim bunu?

Çözüm
Yok hocam yanlış anladınız, buradan ayarlamayı denedim zaten ama tatmin edici sonuçlar alamadım, MUX Switch NVIDIA kontrol paneli üzerinden nasıl kapatılıyor diye sormuştum.
"Manage Display Mode"a girip "Optimus" seçeneğini seçin. HP Omen Gaming Hub üzerinden de ayar yapmanız gerekebilir fakat o uygulamayı bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum.
Ekran kartınızın AMD olması lazım adrenalin için çünkü onun için geliştirilmiş diye biliyorum ben.

Hocam ekran kartı NVIDIA işlemcisi AMD olan arkadaşta var bu özellik.

MUX Switch açık olabilir mi? NVIDIA kontrol paneline bakabilir misiniz?

Hocam belki düzelir umuduyla format attım şu an. Ama MUX Switch açıktı format atmadan önce.

@mailpates AMD sürücünüz güncel mi?

Güncel hocam, kaç defa silip tekrar yükledim Allah bilir.

HP Support assistant ile AMD sürücülerini kurdum. Silip AMD'nin kendi sürücü bulma uygulamasıyla kurdum bir türlü çıkmıyor ekran ayarları.

Son düzenleme:
HP Support assistant ile AMD sürücülerini kurdum. Silip AMD'nin kendi sürücü bulma uygulamasıyla kurdum bir türlü çıkmıyor ekran ayarları.
Hocam Nvidia kontrol paneli üzerinden değiştirmeyi denediniz mi? Mux switch aktifken (dGPU modundayken) AMD kontrol panelinde gözükmemesi normal.

Hocam NVIDIA kontrol paneli üzerinden değiştirmeyi denediniz mi? MUX Switch aktifken (dGPU modundayken) AMD kontrol panelinde gözükmemesi normal.

Hocam NVIDIA paneli üzerinden değil HP Omen Gaming Hub üzerinden açmıştım acaba NVIDIA paneli üzerinden nasıl bakılıyor söyleyebilir misiniz?

Hocam NVIDIA paneli üzerinden değil HP Omen Gaming Hub üzerinden açmıştım acaba NVIDIA paneli üzerinden nasıl bakılıyor söyleyebilir misiniz?
1692810817426.png

Bu sekmeden ayarlanıyor.

Yok hocam yanlış anladınız, buradan ayarlamayı denedim zaten ama tatmin edici sonuçlar alamadım, MUX Switch NVIDIA kontrol paneli üzerinden nasıl kapatılıyor diye sormuştum.
"Manage Display Mode"a girip "Optimus" seçeneğini seçin. HP Omen Gaming Hub üzerinden de ayar yapmanız gerekebilir fakat o uygulamayı bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı