"Manage Display Mode"a girip "Optimus" seçeneğini seçin. HP Omen Gaming Hub üzerinden de ayar yapmanız gerekebilir fakat o uygulamayı bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum.Yok hocam yanlış anladınız, buradan ayarlamayı denedim zaten ama tatmin edici sonuçlar alamadım, MUX Switch NVIDIA kontrol paneli üzerinden nasıl kapatılıyor diye sormuştum.
Ekran kartınızın AMD olması lazım adrenalin için çünkü onun için geliştirilmiş diye biliyorum ben.
MUX Switch açık olabilir mi? NVIDIA kontrol paneline bakabilir misiniz?
@mailpates AMD sürücünüz güncel mi?
Hocam Nvidia kontrol paneli üzerinden değiştirmeyi denediniz mi? Mux switch aktifken (dGPU modundayken) AMD kontrol panelinde gözükmemesi normal.HP Support assistant ile AMD sürücülerini kurdum. Silip AMD'nin kendi sürücü bulma uygulamasıyla kurdum bir türlü çıkmıyor ekran ayarları.
Hocam NVIDIA kontrol paneli üzerinden değiştirmeyi denediniz mi? MUX Switch aktifken (dGPU modundayken) AMD kontrol panelinde gözükmemesi normal.
Hocam NVIDIA paneli üzerinden değil HP Omen Gaming Hub üzerinden açmıştım acaba NVIDIA paneli üzerinden nasıl bakılıyor söyleyebilir misiniz?
Eki Görüntüle 1914401
Bu sekmeden ayarlanıyor.
"Manage Display Mode"a girip "Optimus" seçeneğini seçin. HP Omen Gaming Hub üzerinden de ayar yapmanız gerekebilir fakat o uygulamayı bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum.Yok hocam yanlış anladınız, buradan ayarlamayı denedim zaten ama tatmin edici sonuçlar alamadım, MUX Switch NVIDIA kontrol paneli üzerinden nasıl kapatılıyor diye sormuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.