HP Victus çok ısınıyor

Makaleler
1
Yer
izmit
Daha fazla  
Bugün gidip Medimark'tan aldık öğlen eve geldim gerekli şeyleri kurdum yine ısıınıyordu ama ilkte oluyor diye bir şey etmedim ama şu an aşırı sıcak. Elimi fana götürdüğümde sıkıntı yok ama jkluı tuşlarının orası basılamayacak kadar ısınmış. Normal mi bu?

1717276575119.png

Paylaştığınız fotoğrafta sıcaklık değerleri 50-53 derece arası ve gayet normal. "jkluı" tuşlarının olduğu yerde RAM slotları bulunuyor o yüzden daha sıcak geliyor olabilir.

Burada sıcak olan şey nedir? Sistem boşta 50 derece civarında çalışıyor bu da gayet normal, ne bekliyordunuz masaüstü gibi noşta 30 derece mi çalışsın?

Yok hocam öyle değil dediğim gibi jkluı tuşlarının orası alev almışcasına yanıyor. Merakımı bu çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam öyle değil dediğim gibi jkluı tuşlarının orası alev almışcasına yanıyor. Merakımı bu çekiyor.

Muhtemelen işlemci, ekran kartı ya da çipset yongası bu tuşların altındadır, yonganın soğutma bloğuna temas eden kısmı değil de anakarta lehimli olduğu taraf bu tuşların altında ise ısıyı buraya iletebilir. Aslında pek çok laptop artık klavyeye ısı iletmiyor, ancak geçenlerde Dell laptop alan bir arkadaşımda klavyede ısınma sorunu yaşadığını belirtmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı