Enisertnrkl
Decapat
Bende de 3200MHz imiş şaşırdım.
Demek ki işlemci 2933 MHz frekansa kadar destekliyor. Takılı olan belleklerin 3200 MHz olması bir şey değiştirmiyor yani.Bende de 3200MHz imiş şaşırdım.
CS:GO, Valorant, RL gibi basit oyunlar oynadım henüz yüksek sistem isteyen oyunlarda denemedim. Şu anlık memnunum. Bu saydığım oyunlarda sıkıntı yaşamadım. Ekran kartı bu oyunlarda 60 derecenin üstüne çıkmadı. İşlemci biraz daha fazla ısınıyor haliyle. RAM'in 8 GB olması henüz kendini hissettirmedi ama ileride arttırılması gerekir net olarak. Onun dışında soğutması gayet yeterli bence.Oyunlarda nasıl ? Aşırı ısınma var mı ? Ben de almayı düşünüyorum da
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Memnun musunuz cihazdan ısınma gibi problemler yaşadınız mı? Ve kasa ve klavye kalitesi nasıldır sizce?Dostum pazar günü aldım merak ettiklerini sorabilirsin istersen.
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Memnun musunuz cihazdan ısınma gibi problemler yaşadınız mı? Ve kasa ve klavye kalitesi nasıldır sizce?
Anladım hocam bundan farklı hangi cihazları kullandınız yani kıyaslama yapabilmeniz için soruyorum?Dostum tarayıcıda takılırken (Opera GX kullanıyorum) sıcaklık 25 derece ile 29 derece arasında değişiyor. Şarja taktığım zamanda ise ortalama 32-33 derecede devam ediyor. Şu ana kadar yüksek grafik isteyen oyun olarak GTA 5'i oynadım ve sıcaklık değeri ortalama 58 derece oluyor. Malzeme kalitesi ortalamanın üstünde diyebilirim. 3 aylık kullanımında herhangi bir problem ile karşılaşmadım ve memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.