K Kcohsway* Kilopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 2 gün önce laptopumu yüzde 100 şarj olduktan sonra kapatmıştım, dün sabah açtığımda yüzde 100 şarj ile açılmıştı yine. Ancak bu sabah yüzde 94 ile açıldı laptop. Bu neden olmuştur ve nasıl çözerim? Laptop modeli: HP Victus D1013NT. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
2 gün önce laptopumu yüzde 100 şarj olduktan sonra kapatmıştım, dün sabah açtığımda yüzde 100 şarj ile açılmıştı yine. Ancak bu sabah yüzde 94 ile açıldı laptop. Bu neden olmuştur ve nasıl çözerim? Laptop modeli: HP Victus D1013NT.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 31 Ağustos 2023 #2 Uyku güç seçeneklerinden Hızlı Başlatma ayarı etkin mi diye bir kontrol eder misin? Yüksek ihtimalle ondan ötürüdür. Artı 0 Eksi
Uyku güç seçeneklerinden Hızlı Başlatma ayarı etkin mi diye bir kontrol eder misin? Yüksek ihtimalle ondan ötürüdür.
KS KS K Kcohsway* Kilopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #3 lyforeid dedi: Uyku güç seçeneklerinden Hızlı Başlatma ayarı etkin mi diye bir kontrol eder misin? Yüksek ihtimalle ondan ötürüdür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kanka YouTube'dan araştırmıştım o ayar etkindi kapattım bakalım ne olacak? Daha önce etkinken de düşmemişti şarjı. Artı 0 Eksi
lyforeid dedi: Uyku güç seçeneklerinden Hızlı Başlatma ayarı etkin mi diye bir kontrol eder misin? Yüksek ihtimalle ondan ötürüdür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kanka YouTube'dan araştırmıştım o ayar etkindi kapattım bakalım ne olacak? Daha önce etkinken de düşmemişti şarjı.