HP Victus ekran sorunları

SamurayJackk

Femtopat
Daha fazla  
HP Victus kullanan arkadaşlar sizin bilgisayarınızın ekranı da sarı renk tonlu ve kırmızıları turuncu gibi mi gösteriyor? Bununla ilgili çok fazla şikayet gördüm ama benimki normal diyen var mı acaba merak ediyorum.

Ayrıca ekranın ms değeri aşırı fazla fazlasıyla input lag var.
CS:GO'da adama ilk ben ateş ediyorum uzak mesafeden değil önümdeki adama ateş ediyorum silah sesi geliyor ama sonra ben ölüyorum. Bir bakıyorum o da ne adama hiç vurmamışım bile bunu kaç defa yaşadım.
Pingim de sabit 40-50 civarı öyle yüksek sayılmaz.

Bu bilgisayarın ekranını çok fazla cihazla karşılaştırdım en dandik ucuz cihazların paneli bile bu cihazın panelini ikiye katlar.

Örnek olması için aşağıya Regal Tab 10 (güncel fiyat 2 bin TL) ile kıyasladığım görseli bırakıyorum. İkisi de IPS panelmiş!

HP'den neden uzak durun diyorlarmış şimdi anladım ben yandım siz yanmayın.

Not: Victus serisi almayı düşünen varsa harici monitörle kullanacaksa öyle alsın. Laptop diye aldık kasa niyetine kullanacağız artık.

Dosya Ekleri

• IMG_20230401_160940.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 755
Gece modu kapalı her türlü kalibre ayarı denendi bu ilk hali. Şuan kendim kalibre ederek daha beyaz bir görüntü elde ettim fakat kırmızılar bildiğin turuncu.

Panel kalitesiz1 kere iade ettim bir kere daha sipariş ettim yine sarı geldi derslerden dolayı iade edemedim şimdi de süresi geçti. Yazılımsal olarak sadece sarı ve yeşil renkleri düzelterek sarılığı bir nebze ortadan kaldırabilirsiniz fakat renk doğruluğu düşüyor sarı ve yeşil kullanan renklerin belirginliği azalıyor sonuç olarak iade edin edebilirseniz çok canımı sıkıyor benim servise gideceğim panelini değiştirmelerini isteyeceğim anlatıp durumu denemediğim şey kalmadı tatmin etmiyor ekran çok kötü .

Bir de benim anlamadığım bir sürü kişi satın alıyor çoğunluk da memnun iki kere aldım ikisi de sarı ekran çıktı yani bu sarı ekranlı kalitesiz değil mi bütün ekranlar yoksa bize mi geliyor

Gece modu kapalı her türlü kalibre ayarı denendi bu ilk hali. Şuan kendim kalibre ederek daha beyaz bir görüntü elde ettim fakat kırmızılar bildiğin turuncu.
Ekran filtresi kullanabilirsiniz. Bende bir problem yok şahsen.

Ekran filtresi kullanabilirsiniz. Bende bir problem yok şahsen.
Hocam aynı durumda olan insanlar var yazılımsal bir hata yok gece modu da açık değil kronik ya da victus bazı distribütörlere talep fazla olunca kalitesiz ekran temin ediyor diye düşünüyorum ama kesin olan bir şey var bu yazılımla tamamen ortadan kaldırılacak bir durum değil tamemen donanımsal 1 aydır araştırıyorum yani denemediğim şey kalmadı ekrana takıntı derecesinde sinir olmuş durumdayım bir daha HP ürünleri tercih edeceğimi sanmıyorum

Ben denemiştim aynı sorunda müzdaribim buyrun
@Kradonaski @wick_004 gece modu kapalı

Hocam başka ips panel cihazınız varsa beyaz bir ekranda yan yana getirip fotoğrafını çekebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20230308_020630.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 703

Berbat bir görüntü 20 binlik laptoba böyle bir panel konulması
gerçekten inanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…