Bilgisiz olan sensin. Her özelliğini tek bir şey üzerine gömecek kadar boşsun. Ne yaşadın da bu kafaya girdin? Kabullenme kabiliyetin de yok. Boş boş kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun hâlâ.
İade için garantiye mi yolluyoruz? Ben GTA V High ayarlarda 90 altına inmediği için hatta 100 dereceleri gördüğüm için aramıştım teknik servise yollamamı istemişlerdi(Geçen Salı). Bu sebep ile iade edebiliyormuyuz(Ekstra: Klavyede acayip yay zıplama sesi geliyo)?
@bunbun33@Hipokratus Arkadaşlar benim laptopta bir de uyku modunda sürekli kendi kendine uyanma sorunu var sizde de var mı? Bazen çok kısa sürüyor fanlar 1 saniye çalışıp tekrar duruyor.
Hepsiburada üzerinden iade edemiyorum önce iade etmeyi mi denemeliyim servise yollayıp yoksa servise gidip paneli değiştirtmeye mi çalışmalıyım veya direkt THH'ye mi başvurmalıyım kararsız kaldım. İade olursa çok iyi olur ama sanmıyorum denemek lazım onun dışında paneli değiştirirlerse sorunsuz panel gelirse şansıma o zaman da sorun kalmaz fakat paneli değiştirmeyi kabul etseler bile aynı sorunlu panel takabilirler
Yok hocam baktım. Temiz kurulum falan yaptım hatta düzelmedi yine yapıyor. Bazen uyku modunda unutuyorum uykudan uyandirıyor bir anda çalısınca. Sinir bozucu bir durum.
Bilgisiz olan sensin. Her özelliğini tek bir şey üzerine gömecek kadar boşsun. Ne yaşadın da bu kafaya girdin? Kabullenme kabiliyetin de yok. Boş boş kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun hâlâ.