HP Victus ekran sorunları

İade edin satmayın.
Hocam 1 ay oldu alalı cayma hakkimin süresi doldu ve ekran sorununu da sorun olarak kabul etmiyorlar iade için aramıştım normal diyorlar anlamiyorlar ...
Ayrıca bir konu daha görmüştüm burada sari victus gelen biri baya uğraşıyor ama almiyorlar iade buldum hatta aşağıdaki konu

Peki ya bu temiz mi? Panel CMN161A
Sarılık var gibi hafif

Hocam 1 ay oldu alalı cayma hakkimin süresi doldu ve ekran sorununu da sorun olarak kabul etmiyorlar iade için aramıştım normal diyorlar anlamiyorlar ...
Ayrıca bir konu daha görmüştüm burada sari victus gelen biri baya uğraşıyor ama almiyorlar iade buldum hatta aşağıdaki konu

Kesinlikle normal değil. THH ile tehtit etmek her zaman işe yarar. Bir deneyin derim. Geri adım atmayın.

Bilemem o kısmını ancak THH'ye başvurursanız sürebilir biraz. Ben olsaydım peşini asla bırakmazdım.
İade için garantiye mi yolluyoruz? Ben GTA V High ayarlarda 90 altına inmediği için hatta 100 dereceleri gördüğüm için aramıştım teknik servise yollamamı istemişlerdi(Geçen Salı). Bu sebep ile iade edebiliyormuyuz(Ekstra: Klavyede acayip yay zıplama sesi geliyo)?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı