HP Victus ekran sorunları

Bir markaya sadece bundan dolayı çöp diyemezsiniz. Ve herhalde sinirden her şeye sallayıp boş yaptınız? Kasası, soğutması, performansı oldukça başarılı. Ekran konusunda da bende hiçbir sıkıntı yok. O sarılık sıkıntısı bazı modellerde oluyor. NTSC oranını diyorsanız da, daha yüksek olan 25.000₺ fiyata MSI'la Asus da %45 NTSC veriyor. Boş yapmayın lütfen.
Peki sarılık olanların ne yapması gerekiyor

Bilmiyor işte. Victus'lar kronik sorunlu. Kasası leş, ekranı leş, ekran kartının frekansı kısık.
Bir cihaz bu kadar övülüyorsa kronik sorununun olmaması lazım insanlar alıcak sorun yasayacak sansa sorunsuz olan model gelsin diye umut mu edicek o kadar para verip.

Panel kalitesiz1 kere iade ettim bir kere daha sipariş ettim yine sarı geldi derslerden dolayı iade edemedim şimdi de süresi geçti. Yazılımsal olarak sadece sarı ve yeşil renkleri düzelterek sarılığı bir nebze ortadan kaldırabilirsiniz fakat renk doğruluğu düşüyor sarı ve yeşil kullanan renklerin belirginliği azalıyor sonuç olarak iade edin edebilirseniz çok canımı sıkıyor benim servise gideceğim panelini değiştirmelerini isteyeceğim anlatıp durumu denemediğim şey kalmadı tatmin etmiyor ekran çok kötü .

Bir de benim anlamadığım bir sürü kişi satın alıyor çoğunluk da memnun iki kere aldım ikisi de sarı ekran çıktı yani bu sarı ekranlı kalitesiz değil mi bütün ekranlar yoksa bize mi geliyor
Sorum olacaktı ürünü aldıktan sonra ne kadar bir süre sonra iade ettiniz(Bende düşünüyorum)?

Sorum olacaktı ürünü aldıktan sonra ne kadar bir süre sonra iade ettiniz(Bende düşünüyorum)?
3 gün sonra iade ettim ilkini

Hocam ayni sorun varsa direkt iade edin ben etmediğime çok pişmanım bir sürü alternatif var 500-100 tl fazla verip 100nit daha fazla 100% rgb ekranli lenovo alabilirdim çok pişmanım

3 gün sonra iade ettim ilkini

Hocam ayni sorun varsa direkt iade edin ben etmediğime çok pişmanım bir sürü alternatif var 500-100 tl fazla verip 100nit daha fazla 100% rgb ekranli lenovo alabilirdim çok pişmanım
Benimki de 1 ay oldu iade edebilirmiyim bilmiyorum keşke etseydim diyorum. Ekran kartı çok kısıtlı panelde ilerde sorun yaşayabilirmişim bir sürü sorun var diyolar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı