HP Victus Gaming 15 alınır mı?

Bütçe
45000₺
Hocam ilk paylaştığınız Aorus 15 daha mantıklı gibi :)

3 taksit(en fazla bu şekilde gördüm) size uyarsa yarına kadar bekleyin. İnce hesap belki kampanya yapar. Geçen cuma 45k satıldı. Bu hafta yine Aorus 16X 4060 45-46 k kadar satılabilir. Başka satıcılarda stok yok. Varsa bile saçma fiyatta.
Onun paneli çok daha profesyonel. %100 sRGB, pantone kalibrasyonlu, Dolby HDR destekli. CPU farkı da cabası.

Teşekkürler hocam cumaya kadar biraz daha araştırıp cuma günü indirime girerse sipariş vereceğim, indirim olmazsa aorus 15'i sipariş vereceğim.

Başka marka tavsiyeniz varsa alabilirim, teşekkürler <3

Konuya Gigabyte Aorus 15 BKF ve Gigabyte Aorus 16X'i değerlendirerek devam edebiliriz.

Konuya Gigabyte Aorus 15 bkf ve Gigabyte Aorus 16X'i değerlendirerek devam edebiliriz.

Tek tek göz atmanızı tavsiye ederim. 15-16 Aorus farkları alternatif ürün, kaynak, kullanıcı deneyimi vs var.

Teşekkürler hocam cumaya kadar biraz daha araştırıp cuma günü indirime girerse sipariş vereceğim, indirim olmazsa aorus 15'i sipariş vereceğim.

Başka marka tavsiyeniz varsa alabilirim, teşekkürler <3

Konuya Gigabyte Aorus 15 BKF ve Gigabyte Aorus 16X'i değerlendirerek devam edebiliriz.
Gigabyte biraz araştırdım incelemeler olumlu ama kullanıcı yorumları berbat kimse memnun değil ben anlamadım. yine kararsız kaldım :\

Gigabyte biraz araştırdım incelemeler olumlu ama kullanıcı yorumları berbat kimse memnun değil ben anlamadım. Yine kararsız kaldım:\

Hangi kullanıcı, hangi üründen memnun değilmiş? Bende merak ettim doğrusu. Bende kullanıyorum hala 3 senedir Gigabyte Aero 15 OLED XD ve 4 farklı Aorus kullandım. Bir ürün hariç servis yüzü bile görmedim. O üründe hatalı üretilmiş bir 9kf idi akşamına iade ettim. Düz Gigabyte alırsanız mutlu olmazsınız. Aorus alırsanız en fazla yazılımına alışmak zaman alır. Ve Türkiye de SSD, RAM yükseltme sonrası garanti durumunu, servis kalitesini bilmiyorum.

Hangi kullanıcı, hangi üründen memnun değilmiş? Bende merak ettim doğrusu. Bende kullanıyorum hala 3 senedir Gigabyte Aero 15 OLED XD ve 4 farklı Aorus kullandım. Bir ürün hariç servis yüzü bile görmedim. O üründe hatalı üretilmiş bir 9kf idi akşamına iade ettim. Düz Gigabyte alırsanız mutlu olmazsınız. Aorus alırsanız en fazla yazılımına alışmak zaman alır. Ve Türkiye de SSD, RAM yükseltme sonrası garanti durumunu, servis kalitesini bilmiyorum.
hocam anakart ve ekran kartları varda laptop için ismini yeni duydum ve çok fazla inceleme , yorum bulamadım zaten. Daha çok markası bilinen birşey istiyorum ama parayı veren düdüğü çalar tabi ki Asusa gücüm yetmiyor HP omen'e de yetmiyor Dell g15 ve msi cyborg 15 arasında kaldım. Victusa zaten herkes ısınıyor demiş.

Hocam anakart ve ekran kartları var da laptop için ismini yeni duydum ve çok fazla inceleme, yorum bulamadım zaten. Daha çok markası bilinen bir şey istiyorum ama parayı veren düdüğü çalar tabii ki ASUS'a gücüm yetmiyor HP Omen'e de yetmiyor Dell G15 ve MSI Cyborg 15 arasında kaldım. Victus'a zaten herkes ısınıyor demiş.

Hocam adam yıllardır bu sektörde. Türkiye pek bilinmiyor. Çoğu firma bilmezken adamlar Vapor chamber kullandı. İlk 4K, OLED, IPS, MiniLED, mekanik klavye bir sürü teknolojisi var laptop tarafında. Aorus 17 ya, xd 9t, X5, 15X göz atabilirsiniz. (bu ürünün (16X)kalite olarak dengi ROG, Predator, Crosshair... )
Alın diye ısrar etmem kesinlikle. Cyborg alacağınıza gidin Pulse bari alın. Çöp o Cyborg. Alınabilir en kaliteli MSI Pulse olan model. 70k satılan sword, Katana'dan bile kaliteli. Benden söylemesi. https://www.gaming.gen.tr/urun/5895...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

Dell yazılımsal sorunlar vardı en son iyi araştırın.

HP Victus Gaming Intel Core i7 13700H 16 GB.
512 GB SSD RTX 4060(8 GB) almayı düşünüyorum ama aklıma takılanlar:
Ekran kartı 75W ve DDR4 olması.

Yorumlarınız nelerdir? Bu zamanda hâlâ DDR4 alınır mı?
Render ve oyun için kullanılacak ama her işi de görsün.

Ürün linki:

HB de peşin fiyatına 9 taksit var o yüzden başka siteye bakmıyorum. Yine taksit yapan site varsa olur. Şimdiden değerlendirmeleriniz için teşekkürler.
Victus 15 throttle sorunu var, ekran kartı 75w ve ısınıyor. Kasa kalitesi de çok iyi değil. Menteşeleri sallanıyor 15'te.
Panel de kötü %45 NTSC ve dediğiniz gibi DDR 4. Bayağı eksisi var. Bütçeniz ne kadar?
16 Ram 1 tb SSD yükseltmesi ile 38-39'a gelir
Bütçe çıkarsa üstteki aorus çok iyi cihaz.

https://app.hb.biz/kdKe1zx7KIyD
Bu Dell Gaming G15 nasıl alınır mı?
Win kurulumunda SSD görmeyebiliyormuş yazılım hatası dediğiniz oysa bir tane sistem uygulaması var bir de o açılmıyormuş.

Benzer sorunlar var. Son durumu bilmiyorum. Takip etmiyorum markayı. @YüzbaşıJohnPrice fikir verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı