HP Victus Gaming 15-FA0011NT vs MSI Thin 15 B12UC-1478xtr

yusufcolakv

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim 2 dizüstü oyuncu bilgisayarının birbirinden farkı ne biliyorum donanım olarak aynı ama MSI HP'den fiyat olarak yüksek olmasının nedeni sadece marka mı yoksa malzeme kalitesi vs. mı ve MSI modelinde RPG klavye var HP de yok.

Genel olarak 2 laptop ta benim işimi fazlası ile görür diye düşünüyorum fakat GTA 6 çıkınca bu laptop ile GTA 6 oynayabilir miyim tahmini olarak hangi grafiklerle ve ortalama kaç FPS alabilirim?

Onun dışında CS 2 Valorant GTA Online gibi oyunlar da Ultra grafikte ortalama kaç FPS alabilirim? Kasma veya donma takılma gibi problemlerle karşılaşabilir miyim ve yayıncılık render programlama dahil o tür isleri yapmak için de uygun bir bilgisayar mı o işler için de uygun mudur?

İlk laptopum olacak. Daha önce hep masaüstü PC kullandım biliyorum masaüstüne göre dezavantajları var laptopun ama taşınabilirlik açısından laptop tercih ettim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum iyi sosyaller.

Victus 15'lerde yüksek miktarda limit var, cihaz tam performansına ulaşamıyor.
MSI Thin'ler direkt leş Aynı GPU'lu modellerde en düşük TDP'yi onlar sunar ve oyun performansları önceki nesile daha yakın olur. Bir de tek fan koymuşlar içine.
Bütçe ne kadar? Hocamın attığı cihaz 25 civarı için en iyisi. Attığınız iki cihaz da alınmaz

MSI: https://www.hepsiburada.com/msi-thi...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000658TRC

HP: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-80d33ea-pm-HBC00004CRJ5P

Çöp vs. demişsiniz fakat iki üründe oldukça begenilmiş ve satılmış yani pek bilgim olmasa da piyasa yönünden vs. CPU ve GPU ve diğer donanımlar için ve laptop olduğu için bu fiyatların normal olduğunu ve bana uygun bir laptop olacağını düşünüyorum almaya emindim yine de bir konu açıp sosyalleşmek istedim sizin de yorumlarınız benim için önemli.

Dipnot: Lütfen sadece konu hakkında bilgisi ve deneyimi olanlar cevap versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı