HP Victus Gaming 15-FA1005NT alınır mı?

Bütçe
35000

i5 10300 iLE Python, C, UE kullanıyorum kodlama amaçlı. Leneovo hem kodlama hem oyuna uygun. Ama başka seçeneklerde var tabi.

i5 10300 iLE Python, C, UE kullanıyorum kodlama amaçlı. Leneovo hem kodlama hem oyuna uygun. Ama başka seçeneklerde var tabi.
O zaman Lenova seceneklerine de bakiyim.Benim icin onemli olan pcnin uzun yillar beni goturmesi ve kodlama islemlerinde sikinti yasamamak.

Uzun yillar bizi goturebilecek ve kodlama vs.icin kullanabilecegim bir bilgisayar ariyorum.Fiyatta da 35.000 TL bandina kadar olabilir.Yardimlariniz icin cok tesekkurler.

Son düzenleme:
Hayır oyun oynanmayacak.

Oyun oynanacak mı?
Hayır oyun

Bu sizce nasil?

Pahalı. Oyun oynamayacaksanız RTX 4000 serisi ekran kartını neden istiyorsunuz ki?

Oyun oynanacak mı?
Hayır oyun

Bu sizce nasil
Pahalı. Oyun oynamayacaksanız RTX 4000 serisi ekran kartını neden istiyorsunuz ki?
Kodlama ve yazılımda sorun olur dusuncesiyle performansli olsun diye oyle dusundum.Sizce en mantiklisi ozaman huawei mi?

Eğer oyun programlama tarzı ekran kartı gerektirecek iş yapmayacaksanız ve oyun oynamayacaksanız hem gündelik kullanım hem pil hem de işlemci bakımından Huawei en mantıklı seçenek. Dediğim gibi yaptığınız işin ekran kartı gerektirip gerektirmediğini biliyorsanız ona göre alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…