Çözüldü HP Victus Gaming 15-FA1011NT modelinde ekran kartı kaç watt?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Teşekkür ederim nereden öğrendin acaba.

2050 çok kötü bir kart kesinlikle alınmaz 13-14 bin e GTX 1650 almak daha mantıklı ayrıca 45W diye biliyorum ben.

GTX 1650 hiç alınmaz şu zamanda RTX alması daha mantıklı ve 75 watt.
Bütçeyi arttırabilisen bunu almanı öneririm.

1650 ortalama %10 daha performanslı, ayrıca 75W olduğunu hiç düşünmüyorum 2050'nin Max TDP'si düşük bir kart Max 45 W TDP var, Victus seriside neredeyse hiç Max-P kart kullanmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
bütçemi arttırmadan başka bir öneride bulunabilir misin bütçeyi arttırmam şuan için zor okul ve oyun için almayı düşünüyorum orta grafiklerde oyunları oynayabilmem yeter benim için

1650 ortalama %10 daha performanslı, ayrıca 75W olduğunu hiç düşünmüyorum 2050'nin Max TDP'si düşük bir kart Max 45 W TDP var, Victus seriside neredeyse hiç Max-P kart kullanmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkür ederim video için baya fikrimi değiştirdi

Bütçemi arttırmadan başka bir öneride bulunabilir misin bütçeyi arttırmam şu an için zor okul ve oyun için almayı düşünüyorum orta grafiklerde oyunları oynayabilmem yeter benim için

Bu fiyatta fazla seçenek yok bu attığınız modelden hem daha ucuz hem daha iyi.
Ayrıca aceleniz yoksa bu model çok daha iyi haftada bir 17 bine düşüyor takip edebilirsiniz.

Çözüm
Bu fiyatta fazla seçenek yok bu attığınız modelden hem daha ucuz hem daha iyi.
Ayrıca aceleniz yoksa bu model çok daha iyi haftada bir 17 bine düşüyor takip edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim Victus'tan vazgeçtim bu ürünler daha mantıklı geldi.

Model 50 watt.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı