HP Victus Gaming 15-FA2012NT alınır mı?

Yani kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama 2K ekran yoksa 5070'in anlamı yok bence. 4070 veya 5060 daha mantıklı. Eğer diyorsanız 5070 olsun diğer özellikleri 5060 cihazla aynı olsun şu cihaz var ama ben bunun yerine X7t öneririm yine.

Tamam hocam teşekkürler.

Gamegaraj 5070 liyi 71 k ya çıkarmış 😀 premium indiriminden de faydandirmiyor oh ne guzel valla.

Zamanında ucuza alanlar yaşadı zaten öyle bir laptopun o fiyatlarda kalmayacağı barizdi.
Bu fiyatlara tercih edileceğini zannetmiyorum. Bilindik markalarla ayni fiyata satmaya çalısıyorlar şuan. 2 hafta once 59 a görüp simdi 71 e görmek ayrica soğutuyor insanı hocam. Hani dolar artti su oldu bu oldu desek oyle bisey de yok. Diger markalar gayet stabil fiyatta ilerliyor bunlar yukari dikmişler gozu hergun 1 2 k geçirerek gidiyorlar.

Bu fiyatlara tercih edileceğini zannetmiyorum. Bilindik markalarla ayni fiyata satmaya çalısıyorlar şuan. 2 hafta once 59 a görüp simdi 71 e görmek ayrica soğutuyor insanı hocam. Hani dolar artti su oldu bu oldu desek oyle bisey de yok. Diger markalar gayet stabil fiyatta ilerliyor bunlar yukari dikmişler gozu hergun 1 2 k geçirerek gidiyorlar.
Hayır aksine diğer markalar ucuzlatmak zorunda kaldı bu fiyatını arttırdı. Artık indirim yaparlar satışları artar. Bir de kullandıkları laptoplar sağlam zamanla otururlar piyasaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı