HP Victus Gaming 16 alınır mı?

Bütçe
20000

Ali DönmezZ

Kilopat
Daha fazla  
20k bütçem var, şu yeni yıl girmeden haliyle laptopu bir an önce almam gerekiyor.
HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar, onca laptop araştırdıktan sonra 3060'lı şu laptop gözüme çarptı.
Ama internette onca gezinmeme rağmen bu laptop ile test videoları bulamadım, kaç ms tepkime süresine sahip o bile yok.
Bundan dolayı biraz çekiniyorum almakta düşünceleriniz neler?
Veya farklı önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.

Bu laptopu eğer alırsam 1 slottaki RAM'ı çıkarıp +8 ekleyip hemen 12 GB yapacağım.

20k bütçem var, şu yeni yıl girmeden haliyle laptopu bir an önce almam gerekiyor.
HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar, onca laptop araştırdıktan sonra 3060'lı şu laptop gözüme çarptı.
Ama internette onca gezinmeme rağmen bu laptop ile test videoları bulamadım, kaç ms tepkime süresine sahip o bile yok.
Bundan dolayı biraz çekiniyorum almakta düşünceleriniz neler?
Veya farklı önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.

Bu laptopu eğer alırsam 1 slottaki RAM'ı çıkarıp +8 ekleyip hemen 12 GB yapacağım.
Alınabilir.

Alınır fakat Ramleri çıkarıp 8x2 yapmanızı öneririm.

Peki işlemcisi sizce biraz düşük kalmıyor mu, ve 6 çekirdek, 8 olmasını tercih ederdim sizce de bu durumu 3060 yerine, 3050 Ti 8 çekirdekli yeni nesil bir işlemcili laptop almam daha mantıklı olur mu?

Mesela bu laptop işlemcisi daha iyi ekran kartı düşük bir tık

Son düzenleme:
Peki işlemcisi sizce biraz düşük kalmıyor mu, ve 6 çekirdek, 8 olmasını tercih ederdim sizce de bu durumu 3060 yerine, 3050 Ti 8 çekirdekli yeni nesil bir işlemcili laptop almam daha mantıklı olur mu?

Mesela bu laptop işlemcisi daha iyi ekran kartı düşük bir tık
Hocam 5600H ile 5800H arasında ki fark çok göze batmaz da 3050Ti ile 3060 arasında gerçekten fark var. 3060 tavsiye ederim.

Mesela bu laptop işlemcisi daha iyi ekran kartı düşük bir tık.

Ne iş yapacağına bağlı 5600H halen yeterli 3050 Ti'ye düşmeme gerek yok.

CS, Valorant, PUBG, R6 gibi oyunlar için alıyorum peki video kaydı vs bu PC ile alabilir miyim?

Alabilirsin fakat oynadığın oyunlar işlemci ağırlıklı oyunlar, bu daha cok işini görebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı