HP Victus Gaming 16-S0018NT fiyatı daha düşer mi?


Bu bilgisayarı alacağım salı günü 36.999 dün 35.999 bugünde 34.999 olmuş. Sizce daha düşer mi? En geç cumartesi veya pazar alacağım.

Yani herhangi bir şeyin fiyatının düşüyor olması yeterince tuhaf ama biz nasıl bilebiliriz hocam?. Normalde alamadığınız her gün zam yemesi lazım. Hiçbirimiz garanti düşer diyemeyiz siz alacaksınız riski beklemek istiyorsanız.
 
Yani herhangi bir şeyin fiyatının düşüyor olması yeterince tuhaf ama biz nasıl bilebiliriz hocam? Normalde alamadığınız her gün zam yemesi lazım. Hiçbirimiz garanti düşer diyemeyiz siz alacaksınız riski beklemek istiyorsanız.

Bence alabildiğini en yakın zamanda alın. 2024'e girdik fiyatlar her an ciddi aratabilir.

Ben yaklaşık 2-3 haftadır bu bilgisayarı takip ediyorum 34.999'dan 1 Ocakta 36.999 çıktı şimdi geri düşmüş yarın alırım büyük ihtimalle.
 
Teknorya'nın n11 mağazasında 33,499₺ olmuş, bence kaçırmayın. Temmuz'dan beri kullanıyorum. Ekranı dışında çok memnunum. Ekran %45 NTSC, biraz soluk kalıyor. Benim için önemli değil ama sizin için önemli olabilir.
 
Teknorya'nın n11 mağazasında 33,499₺ olmuş, bence kaçırmayın. Temmuz'dan beri kullanıyorum. Ekranı dışında çok memnunum. Ekran %45 NTSC, biraz soluk kalıyor. Benim için önemli değil ama sizin için önemli olabilir.

Baktım N11 de taksit imkanı yok hesaplama yapmadım eğer daha karlı ise oradan alırım ama N11 güvenilir mi emin değilim.

Düzenleme: 34.499 diye gördüm daha karlı.
 
N11'deki satıcı da Hepsiburada'daki gibi Teknorya. Zaten HP'nin bu modelini sadece Teknorya satıyor. Taksit imkanını bilemem, ama Hepsiburada'dan 1000₺ daha ucuz. Bu arada,, Teknorya hakikaket saçma sapan bir fiyat politikası uyguluyor bu alete. Ağustos ayında 39000₺ seviyelerine kadar çekmişti fiyatı. Şimdi ise iki farklı pazarda bin lira fark çekiyorlar. Tutturabildiklerine ...
 
N11'deki satıcı da Hepsiburada'daki gibi Teknorya. Zaten HP'nin bu modelini sadece Teknorya satıyor. Taksit imkanını bilemem, ama Hepsiburada'dan 1000₺ daha ucuz. Bu arada, Teknorya hakikaket saçma sapan bir fiyat politikası uyguluyor bu alete. Ağustos ayında 39000₺ seviyelerine kadar çekmişti fiyatı. Şimdi ise iki farklı pazarda bin lira fark çekiyorlar. Tutturabildiklerine...

Hocam hesap yaptım Hepsiburada'da 6 taksit var o daha karlı oradan alacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı