HP Victus Gaming 16-S0035NT alınır mı?

Bütçe
30.000 TL - 50.000 TL

JotaroIKujo

Hectopat
Daha fazla  
Her bir Technopat'lı forum cevaplayıcısına selamlar.

Ben Blender +matematik bölümüm + oyun oynamak için bir laptop arıyorum. Arayıp da bulduğum bir laptop modeli var ki beni benden aldı, o laptop modeli de bu: https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,267008321.html

Bütçe konusunda pek sıkıntım yok ama şahsen ucuz olmasını tercih ederim, sonuçta para benden çıkacak. Değil mi?

Sizce model nasıl? Alınmalı mı? Yoksa biraz daha biriktirip daha iyi bir model mi tercih etmeliyim? (bu model dışında baktığım MSI'ya da Lenovo laptop modelleri olsun çoğunda GPU tgp çok düşüktü. Bu yüzden bu modele yakınlaştım.)

Şimdiden cevaplarınız ve zamanınız için teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum.
Kendinize iyi bakın, güle güle!

Bir de laptopun fanları nasıl olur kütüphane ortamında Blender kullanımı altında? Daha çok "sculpting" ve "hard Surface modelling" yapacağım. Render kısmına kendi özel ortamımda gerçekleştiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderdiğiniz Lenovo LOQ modeli acaba GPU'yu maksimum potensiyelinde mi? TGP değeri ne durumda? Ben de bu modele bakmış ve TGP değerini gördükten sonra vazgeçmiştim.

Gönderdiğiniz Lenovo LOQ modeli acaba GPU'yu maksimum potensiyelinde mi? TGP değeri ne durumda? Ben de bu modele bakmış ve TGP değerini gördükten sonra vazgeçmiştim.

115W ekran kartına sahip. Cihaz hakkında detaylı bilgi için;

115W ekran kartına sahip. Cihaz hakkında detaylı bilgi için;

Teşekkürler, ben biraz daha araştırma yapacağım attığınız laptop üzerine. Peki attığınız modelin fan sesleri ve sıcaklık durumu nasıl olur?

Hocam acer cihazı 55 bine hala önerir misiniz? Bana biraz pahalı geldi 🤔
Öneririm, üstüne 5 bin TL ekleyip Slayer R9T 5060 modeli almak ne kadar daha mantıklı olsa da arkadaşın bütçesi oralara çıkmayacak gibi. Önerme sebebim ise kasa kalitesi ve soğutma zaten. Panel ve donanım olarakta gayet güzel, Slayer 4 dengi diyebileceğimiz bir cihaz.

Teşekkürler, ben biraz daha araştırma yapacağım attığınız laptop üzerine. Peki attığınız modelin fan sesleri ve sıcaklık durumu nasıl olur?
LOQ serisi bu bütçedeki rakiplerine göre gayet iyi soğutma ve fan sesi değerlerine sahip. Giriş seviye bir kasa için çok iyi.

Öneririm, üstüne 5 bin TL ekleyip Slayer R9T 5060 modeli almak ne kadar daha mantıklı olsa da arkadaşın bütçesi oralara çıkmayacak gibi. Önerme sebebim ise kasa kalitesi ve soğutma zaten. Panel ve donanım olarakta gayet güzel, Slayer 4 dengi diyebileceğimiz bir cihaz.

LOQ serisi bu bütçedeki rakiplerine göre gayet iyi soğutma ve fan sesi değerlerine sahip. Giriş seviye bir kasa için çok iyi.
Konuda bahsettiğiniz bütçemi aşan cihazlar fazla "overkill" olduğunu düşündüğüm için yönelmiyorum. Ben bu alacağım cihazın bana dört-beş sene yardımcı olup ondan sonra veda etmemi istiyorum. Teşekkürler cevaplarınız için tekrardan.

Hall sensör konusu her Victus'ta olacak diye bir şey yok ona bakılırsa Lenovo LOQ soğutma sorunları var ısınınca kullanılmacak kadar ısnıyor iki PC yide kendim deneyimledim uzun zamandır Victus kullanıyorum hall sensör sorunu ile karşılaşmadım denemeden bilgi vermeyin.

Hall sensör konusu her Victus'ta olacak diye bir şey yok ona bakılırsa Lenovo LOQ soğutma sorunları var ısınınca kullanılmacak kadar ısnıyor iki PC yide kendim deneyimledim uzun zamandır Victus kullanıyorum hall sensör sorunu ile karşılaşmadım denemeden bilgi vermeyin.
Gördüğün üzere 'riskli' demişim zaten, illa karşısına çıkacak diye bir şey yok. Lenovo LOQ 15ARP9 kasalarda ısınma sorunu yok; gerekli oyun ve performans testleri YouTube üzerinde mevcut, bakabilirsiniz. S0 ve R0 serisi hall effect sensör riskli cihazlar, her ne kadar inkar etsen de durum böyle. Ben kronik bir soruna sahip olan cihazları önermem maalesef.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı