HP Victus 16-E1011NT AMD Ryzen 5-6600H 8GB 512GB RTX3050Ti 16.1" FHD 144Hz DOS 68S27EA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu model bayağı aklıma yattı lakin ne bir inceleme ne de bir FPS degeri videoları var. Kimse de kullanmamış. Bilmeden almak istemiyorum. Bu fiyata daha iyi önerisi olan var mı? Tasarım olarak oldukça beğendim sade ve şık açıkçası 8 GB RAM'da endişeye düşürüyor beni ama DDR5 olması da avantajlı bilgisi ya da fikri olan var mı?
TUF modelini atabilir misiniz peki ben genelde arkadaşlarımla GTA 5 Online Valorant Cities sklines The Forest gibi oyunlar oynuyorum en agır olanlardan biri sanırım RDR2 oynadıgım oyunlarda bunları kasmadan oynatır mı sadeligi ve ekran boyutu hoşuma gitti açıkçası şu an RAM ekleme imkanım yok ama 3-4 ay içinde 8 GB daha veya 16 GB daha ekleyebilirim.
Yeni işlemciler ekran kartları çıkacak bir süre beklemek mantıklı mı sizce bundan önce bekledigime hiçbir şey alamamıştım ama durum tamamen farklı idi Gaming gecesini takip etsem ya da daha iyi bir şeyler düşer mi?