Çözüm HP Victus kronik hoparlör pıt sesi çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Problem şu defalarca format atmama rağmen Windows Update problemi de var. Update geçmişine baktığımda başarısız sürüyle yükleme denemesi var. Cidden durum o kadar canımı sıktı ki arkadaşlar. Format atarken bir de Ethernet bağlantısı istiyor. Wi-Fi'yı Ethernet ile bağlayıp kurduktan sonra görüyor. Umarım bende çözebilirim durumu fakat gerçekten çok moral bozucu bir durum gerçekten yıprandım hem de paramla. Değişim gibi süreçlerle de uğraşmak istemiyorum. Hepsiburada'dan aldım. Son yasalardan sonra inan nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok. Ama teşekkürler ilginiz için.

Hocam Windows 11 mi kullanıyorsunuz, bir de Resmi HP® Dizüstü Bilgisayar Sürücüleri ve Yazılımı İndirme buradan laptopun seri numarası yazıp HP driver asistanı kurup driverları indirdinizmi. Bende Wi-Fi ile kurarken hiç sıkıntı çıkmadı güncellemeleri Wi-Fi ile yaptım. Olmazsa HP desteğe yazın ben hiç HP destekle konuşmadım ama konuşanlar genelde yardımcı olduklarını söylüyorlar.
 
Realtek-FORCED-10x64-9268_SST-drp google aratarak ilk çıkan sisteden indirebilirsiniz
1-Mevcut driver Devıce Manager üzerinden Uninstall yapın
2- Pcye Reset atın
3-Linkteki dosyayı indirin- Klasöre çıkarın
4- Devıce Manager üzerinden Update Devıce yaparak ilgili dosya yolunu belirterek ilerleyin
5- PCye reset atın tamamdır.
 
Problem şu defalarca format atmama rağmen windows update problemi de var. Update geçmişine baktığımda başarısız sürüyle yükleme denemesi var. Cidden durum o kadar canımı sıktı ki arkadaşlar. Format atarken bir de ethernet bağlantısı istiyor. Wifi yı ethernet ile bağlayıp kurduktan sonra görüyor. Umarım bende çözebilirim durumu fakat gerçekten çok moral bozucu bi durum gerçekten yıprandım hemde paramla. Değişim gibi süreçlerle de uğraşmak istemiyorum. Hepsi buradadan aldım. Son yasalardan sonra inan nasıl yapılıyor hiç bi fikrim yok. Ama teşekkürler ilginiz için.


Merhaba videoyu izledim. Burda adam dosyaya tıkladığında direk güncelleme kurulumuna otomatik olarak geçiyor ama benim sorunum şu benim indirdiğim driver "6.0.9316.1" direk klasör halinde iniyor ve tıkladığımda klasör açılıyor. İçinde de .dll tarzı dosyalar var. Bi kurulum dosyası yok. Bu şekilde nasıl driver kurulumu yapılır hiç bi fikrim yok.


Link verebilir misin bu arada ?
bende de aynı şekilde klasör açılıyor anlamadım

Bu sorun Windows güncellemesini yapınca ve HP'nin sitesinden driverları kurunca kendiliğinden geçti bende.
hocam link şansımız var mı?

Microsoft Update Catalog buradan cihazınızın sürümüne göre indirebilirsiniz.

hocam bahsettiğiniz sitedeki driveri indiriyorum ama bunlar klasör olarak açılıyor bir uygulama olarak değil ve setup diye de bir şey yok napacağız?
 
Son düzenleme:
Hocam Windows 11 mi kullanıyorsunuz, bir de Resmi HP® Dizüstü Bilgisayar Sürücüleri ve Yazılımı İndirme buradan laptopun seri numarası yazıp HP driver asistanı kurup driverları indirdinizmi. Bende Wi-Fi ile kurarken hiç sıkıntı çıkmadı güncellemeleri Wi-Fi ile yaptım. Olmazsa HP desteğe yazın ben hiç HP destekle konuşmadım ama konuşanlar genelde yardımcı olduklarını söylüyorlar.

Hocam ben laptopu aldıktan sonra Windows 10 kurdum sonra sürücüleri kurdum ama bu sorun var Windows 11 mi kurmalıyım?
 
1 hafta önce Victus 16 model laptop aldım. Sürücüleri kurarken epey zorlandım bazılarını Wİndows update ile kurdum ama bazıları ünlem işaretliydi. Bazılarını bile bile hata yapmama rağmen driverpack adlı yerden yüklüyordum az kalsın. Ancak başlamadan durdurdum sadece driverpack'in kendi ürünleri yüklendi ardından silip AV ve malwarebytes ile kalan dosyaları sildim.

HP sitesinde Windows 11 dışındakiler için driver yüklemesi yaptırmıyordu garip şekilde. HP solutions uygulamasıyla da eksik olanların birkaçını indirdim. Son olarak da sesle ilgili 2 sürücü ve amd bus sürücüsü kalmıştı. Ne kadar sitelerinden yapmaya çalışsam da aygıt yöneticisinde ünlem işareti gitmedi.

Fazla uzattım kusura bakmayın. ASIL KONUYLA İLGİLİ OLAN KISIM BURASI. Eskiden de bazen sadece zor durumlarda kullandığım ve forumların da tavsiye etmediği yöntem olan driver booster ile çözüme kavuştum yaklaşık 10 dk önce. Laptop'un sol alt kısmından tiz bir ses, cızırtı geliyordu çok rahatsız etmese bile ama yine de bir araştırmak istedim. "High Definition Audio" olması lazım. Bunu driver booster ile güncelledim. 1 veya 2 tane vardı. Kurulmuş olanlar 2022 iken kurduğu driverlar 2023 idi. Hatırladığım detaylar bunlar. Eğer bir sorun olursa geri alma seçeneği de var. Tasvip edilmese bile bazen işe yarayabiliyor. Umarım düzeltir sizin sorununuzu.
 
Edisyon Windows 10 Pro
Sürüm 22H2
Yüklenme tarihi ‎16.‎09.‎2023
İS derlemesi 19045.3448
Deneyim Windows Feature Experience Pack 1000.19044.1000.0
Benim windows sürümüm bu
Microsoft Update Catalog buradan cihazınızın sürümüne göre indirebilirsiniz.
gönderdiğin bu etikette sadece 21H2 sürümleri var gözüküyor
21H2 sürümündekileri yükleyebilirmiyim yükleyebilirsem hangisini yüklemeliyim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı