Çözüldü HP Victus laptop caps tuşu yanıp sönmesi normal mi?

• Konuyu başlatan MzSe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 750
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MzSe

Hectopat
Arkadaşlar açtığımda caps tuşu 5 kez yandı ve ekran gelmedi. Birkaç kez denedikten sonra geldi. Bu bir sorunun yaklaştığının habercisi falan mı? Laptopu alalı 1.5 ay oldu.
Yani şöyle açtım ekran gelmedi caps tuşu 5 kez yandı. Sonra tuşa basılı tutup tekrar açtığımda geldi.

Çözüm
Screenshot_2024-03-11-19-44-15-54_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

System board ile alakalı bir sorun oluşmuş. Sistemde şu anda bir problem yoksa, stabilse endişelenmenize gerek yok.
Ekran kartıyla alakalı sorunu var geçmiş olsun 5 6 kere yanıp sonerse yahut bip sesi gelirse ekran kartı 3 kere olursa ram demektir geçmiş olsun ekran kartı

@Xevanior bir bilginiz var mıdır hocam?

Ekran kartıyla alakalı sorunu var geçmiş olsun 5 6 kere yanıp sonerse yahut bip sesi gelirse ekran kartı 3 kere olursa ram demektir geçmiş olsun ekran kartı
Hocam bip sesi falan gelmedi. Sadece capsa baktığımda 5 kez yanıp söndü. Laptopun güç tuşuna basıp kapattım ve tekrar açtığımda normal bir şekilde açıldı.

@Xevanior bir bilginiz var mıdır hocam?

Hocam bip sesi falan gelmedi. Sadece capsa baktığımda 5 kez yanıp söndü. Laptopun güç tuşuna basıp kapattım ve tekrar açtığımda normal bir şekilde açıldı.

HP'lerde bu yanıp sönme genel arıza ışığı oluyor, atmadıysanız ürünün kılavuzunda böyle bilgiler yer alabiliyor, servisle de görüşebilirsiniz. Tabii hemen kötü düşünmemek lazım belki de açılırken sadece zaman aşımına uğramış bir parça da olabilir.

@MzSe
Sorun tekrar etmiyorsa genel kanaat geçici ve yazılımsal bir sorun oluştu ve doğal olarak düzeldi şeklinde oluşur. Bende sorun olduğunu sanmıyorum.

Laptopu yeni almış olmanız nedeniyle içiniz daha rahat etsin istiyorsanız HP müşteri hizmetlerini arayın. Sorun bitmiş olsa dahi en azından bir kayıt bırakmış olursunuz. Hatta kendiniz de görüşmeyi kaydedin. Hadi anakartta 10-15 ay sonra bir sorun çıkacak olsa kullanımdan/kullanıcı hatasından kaynaklanmadığının da bir nevi delili olur.

@MzSe
Sorun tekrar etmiyorsa genel kanaat geçici ve yazılımsal bir sorun oluştu ve doğal olarak düzeldi şeklinde oluşur. Bende sorun olduğunu sanmıyorum.

Laptopu yeni almış olmanız nedeniyle içiniz daha rahat etsin istiyorsanız HP müşteri hizmetlerini arayın. Sorun bitmiş olsa dahi en azından bir kayıt bırakmış olursunuz. Hatta kendiniz de görüşmeyi kaydedin. Hadi anakartta 10-15 ay sonra bir sorun çıkacak olsa kullanımdan/kullanıcı hatasından kaynaklanmadığının da bir nevi delili olur.
Yaşım 15 arasam sorun olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı