Merhaba;
Aşağıda belirttiğim linkteki HP marka bilgisayarı Amazon Türkiye üzerinden satın almayı düşünüyorum fakat bazı sorularım var. Kullanan arkadaşlar varsa bu seri hakkında ve bu bilgisayar hakkında yardımcı olabilirlerse çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler. Sorularım linkten sonraki kısımda yer almaktadır.
Victus by HP dizüstü bilgisayar, 16, 1" FHD IPS 144 Hz, Intel Core i7-12700h, 16 GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, performans mavisi, 6G0D3EA
Victus by HP Dizüstü Bilgisayar, 16,1'' FHD IPS 144 Hz, Intel Core i7-12700H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Performans mavisi, 6G0D3EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sormak istediğim sorular;
1- Isınma sorunu çok ciddi seviyelere çıkar mı? HP markanın ciddi manada ısındığını okuyorum bazı yerlerde bu doğru mu?
2- İleriye dönük yani birkaç sene sonra RAM takviyesi ya da SSD takviyesi yaptığım da beni kaç sene idare edebilir?
3-AutoCAD tarzı programlar kullanıyorum çizim bazlı başka programlar da kullanacağım yeterli olur mu bu donanım?
4- Oyun oynamak içinde arada kullanacağım fakat oynadığım şu an tek bir oyun var. The Division 2 oynamaktayim fakat zaman zaman başka oyunlarda oynamayı düşünüyorum. FH5 vb gibi yarış veya diğer farklı türde oyunlar. Bu tip oyun veya oyunlarda iyi performans verebilir mi?
5- Her şeyden önce bu fiyatı hak ediyor mu yoksa pahalı mı? Bu fiyata daha iyi donanımlar alınabilir mi? Çünkü maksimum bütçem 27 şu an daha fazla çıkamam. Amazon, MediaMarkt, Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi yerlerden önerileriniz olursa paylaşmanızı rica ederim başka herhangi bir bilmediğim siteden almayı düşünmüyorum çünkü.
6-Konudan bağımsız olarak sormak istediğim ise daha önce Amazon'dan bilgisayar alan arkadaşlar oldu mu sıkıntısız bir şekilde Amazon üzerinden güvenle sağlam şekilde bilgisayar alınabilir mi?
7- Ve Amazon Prime Day yani yaz indirimlerinde bu ürün indirime girer mi sizce yoksa yakın bir zaman da alınır mı?
Yorumlarınızı bekliyorum. Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. İyi Sosyaller dilerim.