Çözüldü HP Victus laptop pilde ve prizdeyken farklı güç modlarında nasıl kullanılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burkomeister

Femtopat
Daha fazla  
Benim elimde HP Victus bir laptop var. Ben hem evde/prize takılıyken 3D modelleme programlarından ve oyunlardan en yüksek performansı alacak hem de dışarıda/prize takılıyken tasarruf modunda kullanıp pili daha uzun süre kullanabileceğim ayarları yapmak istiyorum. Baktığımda otomatik olarak bunu nasıl ayarlayabileceğim hakkında pek bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
Sistem özellikleri.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Home Single Language 64 Bit.
  • İşlemci: i7-13700H
  • RAM: 16 GB.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050.
  • Monitör: 144Hz.

Çözüm
Ben de eski kasa Victus var ama yeni kasaların Omen Gaming Hub'ı içinde de mevcut, görüntüsü bundan farklı olabilir:

1726092048780.png

Bakın otomatik eco moda geçiş var. Pile geçerse pil tasarrufu moduna geçiyor. Sarja takılınca en son neyde bıraktıysanız ona geçiyor. Basitçe yapabilirsiniz bu seçeneğe tik atıp.
Ayarlara gir pil ve güç yazan seçeneğe tıkla. Orada güç modu seçeneği gibi bir seçenek var o seçeneğe tıkla eğer daha önce seçmediysen dengeli olarak ayarlı olabilir onu performans olarak ayarlarsan işini çözer. Bende de aynı laptop var i5 versiyon şu an çalıştığım için hatırladığım kadarıyla söyledim yanlışlık olursa kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de eski kasa Victus var ama yeni kasaların Omen Gaming Hub'ı içinde de mevcut, görüntüsü bundan farklı olabilir:

1726092048780.png

Bakın otomatik eco moda geçiş var. Pile geçerse pil tasarrufu moduna geçiyor. Sarja takılınca en son neyde bıraktıysanız ona geçiyor. Basitçe yapabilirsiniz bu seçeneğe tik atıp.

Çözüm

Eki Görüntüle 2308343

Teşekkürler, iyi Sosyaller.

Ayarlara gir pil ve güç yazan seçeneğe tıkla. Orada güç modu seçeneği gibi bir seçenek var o seçeneğe tıkla eğer daha önce seçmediysen dengeli olarak ayarlı olabilir onu performans olarak ayarlarsan işini çözer. Bende de aynı laptop var i5 versiyon şu an çalıştığım için hatırladığım kadarıyla söyledim yanlışlık olursa kusura bakma.

Teşekkürler, iyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı