HP Victus laptopa Windows 11 kurulmalı mı?

DjozdkieDisk

Kilopat
Yer
Belarus/Minsk
Daha fazla  
Meslek
Music Producer/Arranger/Keyboardist
Öncelikle herkese merhaba.

Kısa süre önce HP Victus aldım ve cihazla ile birlikte gelen işletim sistemi Windows 10. Windows 10 işletim sisteminin stabilitesine gerçekten hayranım, fakat Windows 11 de beni görsel açıdan ve sunduğu yenilikler bakımından kendine çekmekte. Sizce riske girip Windows 11'e geçmeye değer mi? Windows 11 ile ilgili stabilite sorunları yaşayanlar var mı? Var ise ne gibi sorunlar yaşadınız ve yükseltmeyi tavsiye eder misiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Sizce riske girip Windows 11'e geçmeye değer mi? Windows 11 ile ilgili stabilite sorunları yaşayanlar var mı? Var ise ne gibi sorunlar yaşadınız
Yükseltme yapmanıza gerek yok yeterlidir sisteminiz ama sorunlar ile ilgili şunu söyleyebilirim:

Genel kullanım performansı açısından Windows 10 halen daha iyi. Windows 10 daha akıcı ve tepki süreleri Windows 11'e göre daha hızlı. Windows 11 hala stabil değil. Windows 11 22H2 yayınlana kadar Windows 10'da kalmanızı tavsiye ederim.

Genel kullanım performansı açısından Windows 10 halen daha iyi. Windows 10 daha akıcı ve tepki süreleri Windows 11'e göre daha hızlı. Windows 11 hala stabil değil. Windows 11 22H2 yayınlana kadar Windows 10'da kalmanızı tavsiye ederim.
Okuduğum yorumlardan sonra muhtemelen yüklemeyeceğim zaten. Stabil sürümü çıkana dek, dediğiniz gibi beklemek en mantıklısı. Teşekkür ederim.

En fazla RAM yükseltmesi yaparsınız zaten işlemci ekran kartı ve SSD hız ve performans olarak yeterli.
RAM miktarını 16'ya çıkartacağım. After Effects kullanımımda beni çok yoruyor 8 GB RAM.

Ben i5 5200u+8 GB RAM+GT920M PC'ye Rufus ile sitem gereksinimlerini kaldırıp kurdum ve Windows 10'dan daha hızlı çalışıyor. Temiz kurulumdan değil Windows 10 ile de temiz kurulum yaptım bu kadar iyi olmadı. Bence Windows 11 daha iyi performans veriyor. Ancak siz bilirsiniz.11.nesil Intel için şart değil ancak daha iyi olur Windows 11.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı