Kullandığım Victus 16-R1028NT model cihazımda an itibarıyla Windows tuşu çalışmıyor.
Klavyeye dökülen hiçbir sıvı vs. bulunmamakta. Harici klavyemle genel olarak iş yapıyorum, arada bir orijinal klavyeyi kullanıyorum.
Bu durumu 1 kere yaşamıştım ve düzelmişti. Ancak halihazırda çalışmıyor. Bunun nedeni nedir?
@SerdarT35 hocam az önce çalıştı hemen ardından yine çalışmayı bıraktı. F12 tuşu da çalışmıyor an itibariyle.
Yazılımsal bir sıkıntı gibi ama nereden kaynaklı acaba?
@SerdarT35 hocam az önce çalıştı hemen ardından yine çalışmayı bıraktı. F12 tuşu da çalışmıyor an itibariyle. Harici klavyede çalışıyor.
@SerdarT35 hocam az önce çalıştı hemen ardından yine çalışmayı bıraktı. F12 tuşu da çalışmıyor an itibariyle.
Daha yeni geldi hocam güncelleme. Support Assistant güncellemeleri çok yavaş dağıtıyor.
HP'nin kendi sitesinde cihazımla ilgili hiçbir sürücü gözükmediğinden burayı kullanıyorum mecburen.
Sizdeki cihaz nedir bu arada?
Daha yeni geldi hocam güncelleme. Support Assistant güncellemeleri çok yavaş dağıtıyor.
HP'nin kendi sitesinde cihazımla ilgili hiçbir sürücü gözükmediğinden burayı kullanıyorum mecburen.
Sizdeki cihaz nedir bu arada?