Çözüldü HP Victus laptopta Windows tuşu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Kullandığım Victus 16-R1028NT model cihazımda an itibarıyla Windows tuşu çalışmıyor.
Klavyeye dökülen hiçbir sıvı vs. bulunmamakta. Harici klavyemle genel olarak iş yapıyorum, arada bir orijinal klavyeyi kullanıyorum.

Bu durumu 1 kere yaşamıştım ve düzelmişti. Ancak halihazırda çalışmıyor. Bunun nedeni nedir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@SerdarT35 hocam az önce çalıştı hemen ardından yine çalışmayı bıraktı. F12 tuşu da çalışmıyor an itibariyle.
Yazılımsal bir sıkıntı gibi ama nereden kaynaklı acaba?
HP bana son zamanlarda BIOS yağdırıyor. Belki ondan dolayı olabilir. Windows ile alakası yok çünkü Linux'ta da aynı sorunu yaşamıştım.
Genel bir sorun herhalde. Aynı sorunu ben de yaşadım, FN+F12 yap düzeliyor.
FN tuşlarını devre dışı bırakmıştım. BIOS üzerinden aktifleştireyim, geri dönüş yapacağım.

FN tuşlarını devre dışı bırakmıştım. BIOS üzerinden aktifleştireyim, geri dönüş yapacağım.
@SerdarT35 hocam az önce çalıştı hemen ardından yine çalışmayı bıraktı. F12 tuşu da çalışmıyor an itibariyle. Harici klavyede çalışıyor.

Son düzenleme:
@SerdarT35 hocam az önce çalıştı hemen ardından yine çalışmayı bıraktı. F12 tuşu da çalışmıyor an itibariyle.
HP bana son zamanlarda BIOS yağdırıyor. Belki ondan dolayı olabilir. Windows ile alakası yok çünkü Linux'ta da aynı sorunu yaşamıştım.

Çözüm
Geçtiğimiz hafta BIOS güncellemesi yapmıştım.
O zaman BIOS kaynaklı olma ihtimali yüksek gibi. Teşekkür ederim hocam cevabın için.

Çözüm olarak işaretliyorum şimdilik.

Geçtiğimiz hafta BIOS güncellemesi yapmıştım.
O zaman BIOS kaynaklı olma ihtimali yüksek gibi. Teşekkür ederim hocam cevabın için.

Çözüm olarak işaretliyorum şimdilik.
@SerdarT35 hocam size BIOS güncellemesi geldi mi? Geldiyse bu sorunu düzeltti mi?

F.14 sürümü BIOS güncellemesi geldi. Güncellemeyi yaptım halihazırda Windows tuşu çalışıyor.
Ancak yine gidip gitmeyeceğinin garantisi yok.

Son düzenleme:
F.14 sürümü BIOS güncellemesi geldi. Güncellemeyi yaptım halihazırda Windows tuşu çalışıyor.
Ancak yine gidip gitmeyeceğinin garantisi yok.
Hocam ben 10 gündür o sürümdeyim, ben sizde de o sürüm var sanmıştım.

Hocam ben 10 gündür o sürümdeyim, ben sizde de o sürüm var sanmıştım.
Daha yeni geldi hocam güncelleme. Support Assistant güncellemeleri çok yavaş dağıtıyor.
HP'nin kendi sitesinde cihazımla ilgili hiçbir sürücü gözükmediğinden burayı kullanıyorum mecburen.
Sizdeki cihaz nedir bu arada?

Daha yeni geldi hocam güncelleme. Support Assistant güncellemeleri çok yavaş dağıtıyor.
HP'nin kendi sitesinde cihazımla ilgili hiçbir sürücü gözükmediğinden burayı kullanıyorum mecburen.
Sizdeki cihaz nedir bu arada?
Gariptir bana Windows Update ile gelmişti.
Bu arada kullandığım R1056NT.

Gariptir bana Windows Update ile gelmişti.
Bu arada kullandığım R1056NT.
Update de değişik bir şekilde vermiyor BIOS güncellemesini. Sadece HP Support Assistant kullanabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı