HP Victus oyunlarda ekran ve klavye çalışmıyor

odininabisi1

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarda son 2 gündür anlayamadığım bir şekilde, laptopta Steam’den bir oyuna girdiğimde (şimdiye kadar Peak ve Repo oyunlarına girdiğimde oldu) monitör ve klavye çalışmayı bırakıyor. Laptop klavyesinin ışığı yanıyor normalde ve bir çalışmayı bırakıyor ışığı sönüyor. Aynı zamanda monitör de gidiyor ama bilgisayar çalışmaya ve oyunlardan ses gelmeye devam ediyor. Steam dışında League of Legends açtığım zaman hiçbir problem yok. Steam’de açtığım bu iki oyunda oldu (Steam’de başka oyun açmayı denemediğim için bu ikisi şimdilik sadece; denediğimde farklı oyunlarda da olursa güncellerim). Sebebini ya da çözümünü bilen varsa aydınlatabilir mi?

Bilgisayarda son 2 gündür anlayamadığım bir şekilde, laptopta Steam'den bir oyuna girdiğimde (şimdiye kadar Peak ve Repo oyunlarına girdiğimde oldu) monitör ve klavye çalışmayı bırakıyor. Laptop klavyesinin ışığı yanıyor normalde ve bir çalışmayı bırakıyor ışığı sönüyor. Aynı zamanda monitör de gidiyor ama bilgisayar çalışmaya ve oyunlardan ses gelmeye devam ediyor. Steam dışında League of Legends açtığım zaman hiçbir problem yok. Steam'de açtığım bu iki oyunda oldu (Steam'de başka oyun açmayı denemediğim için bu ikisi şimdilik sadece; denediğimde farklı oyunlarda da olursa güncellerim). Sebebini ya da çözümünü bilen varsa aydınlatabilir mi?

Yüksek ihtimalle Victus 16 S0 ve R0 serisinde olan kronik Hall sensör sorununu yaşıyorsunuz. Cihazın tam modeli nedir?

Yüksek ihtimalle Victus 16 S0 ve R0 serisinde olan kronik Hall sensör sorununu yaşıyorsunuz. Cihazın tam modeli nedir?
Hocam sonradan baktım da bu victus 16 larda ryzen7 7840hs ve bir tane daha vardı genelde onlarda kronikmiş ve benimki 7840hs. Videosunu falan çektim yarın garantiye yollayacağım, şansa 24 gün kaldı garanti bitmesine.

Hocam sonradan baktım da bu Victus 16'larda Ryzen7 7840HS ve bir tane daha vardı genelde onlarda kronikmiş ve benimki 7840HS. Videosunu falan çektim yarın garantiye yollayacağım, şansa 24 gün kaldı garanti bitmesine.

Evet hocam. Garantiye yollayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı