HP Victus R1004NT alınır mı?

Bütçe
25-30k

t3kys

Femtopat

Arkadaşlar genellikle film ve ders arada da oyun oynamak için laptop arıyorum. Bu linkteki 40tan 32ye düşmüş alınır mı sizce? Laptoptan önceliğimiz şarjının uzun gitmesi. Önceden kibar bir tipi olsun istiyordum ama o da mümkün değil gibi bulabildiğim en sessiz kibar şarjı uzun giden buydu. Bu fiyata iyi mi başka öneriniz var mı?

Alınmaz bu fiyata.

Neden alınmaz peki? Bilgisayarlar hakkında pek bir bilgim yok. Genel olarak bakıldığında 14. nesil ve 1TB olması çok daha iyi gibi.

Alınmaz bu fiyata.

Bu nasıl peki 30, 5k.

Son düzenleme:

4050 ekran kartından kaybediyor, Nitro'da 4060 ve daha iyi panel bulunuyor. Cyborg alinmaz, 45W GPU ve tek fanlı sogutma sistemine sahip.

Çok az daha çıkıp Asus TUF A15 bakabilirsin, 145W lı 4060 var, Ryzen 7 işlemci var ısınan bir işlemci, ısınma sorununu da çift fan 5 ısı borusu ile çözmüş durumdalar.

4050 ekran kartından kaybediyor, Nitro'da 4060 ve daha iyi panel bulunuyor. Cyborg alinmaz, 45W GPU ve tek fanlı sogutma sistemine sahip.

Nitro'nun normal kullanımda şarjı uzun gider mi emin olamadığımdan ve fan sesinden emin olamamıştım ama bakacağım 🙏🏻🙏🏻

Piyasadaki şu an en F/P model budur hem 4060 hem 14500HX azıcık daha çıkabiiyorsanız bunu alın kesinlikle öneriyorum sonradan RAM yükseltmesi kolay https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-9j244ea-pm-HBC00006APJSR

Maalesef 30'un üstüne bile çıkmaya gönlüm el vermiyor 35 sanmıyorum aileme daha yük olmak istemiyorum zamlar gelmeden hemen alıp bitirelim işi kafasındayım.

Çok az daha çıkıp ASUS TUF A15 bakabilirsin, 145Wlı 4060 var, Ryzen 7 işlemci var ısınan bir işlemci, ısınma sorununu da çift fan 5 ısı borusu ile çözmüş durumdalar.

AMD dusunmuyorum teşekkürler yine de 🥹

Nitro'nun normal kullanımda şarjı uzun gider mi emin olamadığımdan ve fan sesinden emin olamamıştım ama bakacağım 🙏🏻🙏🏻

Maalesef 30'un üstüne bile çıkmaya gönlüm el vermiyor 35 sanmıyorum aileme daha yük olmak istemiyorum zamlar gelmeden hemen alıp bitirelim işi kafasındayım.

AMD dusunmuyorum teşekkürler yine de 🥹
Evet uzun gider, epey büyük bir bataryaya sahip zaten.

Evet uzun gider, epey büyük bir bataryaya sahip zaten.

Çok teşekkür ederiim bütçeyi 25e çekersem bu nasıl olur? Yapacağım en sistem gerektiren şeyler Apex oynamak ve arada kodlama işleriyle uğraşmak. Sizin attığınız Nitro fazla mı kaçar bana?

Çok teşekkür ederiim bütçeyi 25e çekersem bu nasıl olur? Yapacağım en sistem gerektiren şeyler Apex oynamak ve arada kodlama işleriyle uğraşmak. Sizin attığınız Nitro fazla mı kaçar bana?

Bütçe dusururseniz pil omrunde iyi model bulamazsınız, tek alternatif ASUS TUF olur. O civara düşerseniz buna bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı