HP Victus R1045NT alınır mı?

Intel 14. nesil önermiyorum ben şahsen AMD tarafı yani s kodlu seriye yönelmeniz daha iyi olur.

AMD işlemcilisi var memnunum laptoptan

Hocam selamlar, bu bilgisayarı aldım. Satıcı olarak galiba sende Amazon resmi satıcısından aldın, bir sorun ve problem olmadı değil mi? Kısa sürelik deneyimine dayanarak bu bilgisayarı tavsiye eder misin? Ekran kartı watt değeri nedir ve mux switch özelliği var mı acaba?

Hocam selamlar, bu bilgisayarı aldım. Satıcı olarak galiba sende Amazon resmi satıcısından aldın, bir sorun ve problem olmadı değil mi? Kısa sürelik deneyimine dayanarak bu bilgisayarı tavsiye eder misin? Ekran kartı watt değeri nedir ve mux switch özelliği var mı acaba?
Ekran kartı 120 W, mux switch var ama yeniden başlatma gerekiyor.

Aga bilgisayardan çok memnunum 4060 120W var 3 oyunda test ettim valorant rdr2 ve csgo da valorant ve cs de 200+ rdr de 130 140 arası orta grafiklerde mux switch konusunu bilmiyorum bilgilendirirsen sevinirim

Aga bilgisayardan çok memnunum 4060 120W var 3 oyunda test ettim valorant rdr2 ve csgo da valorant ve cs de 200+ rdr de 130 140 arası orta grafiklerde mux switch konusunu bilmiyorum bilgilendirirsen sevinirim
Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Mux switch dahili grafiği devre dışı bırakıp direkt harici grafik üzerinden(rtx4060) işlem yapılmasını sağlıyor. Bu da oyunlarda daha yüksek fps sağlıyor. Ama nasıl nereden çalıyor bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı