HP Victus R5 5600H alınır mı?

HerzemŞah

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oyun+iş bilgisayarı almak istiyorum ama kafam karışık trend yolda bunu gördüm HP Victus AMD Ryzen 5 5600H 32 GB SSD512 RX6500M bu alınır mı? Değer mi 22 bin TL'ye yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar oyun+iş bilgisayarı almak istiyorum ama kafam karışık trend yolda bunu gördüm HP Victus AMD Ryzen 5 5600H 32 GB SSD512 RX6500M bu alınır mı? Değer mi 22 bin TL'ye yardımcı olursanız sevinirim.

Tek SSD slotu var bunu bilerek alın. İleride yükseltmeniz gerekebilir.

Tek SSD slotu var bunu bilerek alın. İleride yükseltmeniz gerekebilir.
Peki böyle alırsam iş görürmü GTA 5, Bannerlord gibi oyunlar oynaya Tasarım uygulamaları için kullana bilirmiyim?

Vay be HP'nin bu fiyata böyle laptopu olduğunu bilmiyordum. Gayet iyiymiş.
Özellikleri hoşuma gitti ama pek tanıdık marka diyil tam bilemiyorum 22 bin verilirmi buna

Peki böyle alırsam iş görür mü GTA 5, Bannerlord gibi oyunlar oynaya Tasarım uygulamaları için kullanabilir miyim?

Özellikleri hoşuma gitti ama pek tanıdık marka değil tam bilemiyorum 22 bin verilir mi buna

Bunu al 8 RAM ekle

Bunu al 8 RAM ekle
Bu laptop saydıklarım oyunlar için programlar için iyimi soğutması filan

Bunu al 8 RAM ekle
Böyle bir bilgisayar gördüm bu nasıl?

Bu laptop saydıklarım oyunlar için programlar için iyi mi soğutması filan

Böyle bir bilgisayar gördüm bu nasıl?

MSI Thin modelleri genelde güç limiti koyuyor.
Acer yeterli

Acer yeterli
Güç limiti pil ömrümü?

Acer yeterli
Dostum bir iki model buldum baka bilirmisin LENOVO IP Gaming 3 AMD Ryzen 5-6600H 16GB 512GB RTX3050 16" WUXGA 165Hz Gaming Notebook 82SC0098TX Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:
Güç limiti pil ömrümü?

Dostum bir iki model buldum baka bilirmisin LENOVO IP Gaming 3 AMD Ryzen 5-6600H 16GB 512GB RTX3050 16" WUXGA 165Hz Gaming Notebook 82SC0098TX Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Acer al..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı