HP Victus R5 5600H alınır mı?

Pardon yanlış görmüşüm. İkisi de işini görür. 12500H tekli ve çoklu çekirdekte daha iyi. 3060 da 3050 Ti'den. Ben olsam ağır oyunlar oynamıyorsan 12500H alırdım.
Aslında 12500h daha iyi ama 3060 aklımı çekiliyor o yüzden kararsız kaldım

Bu cihazı öneririm, RAM yükseltmesi yaptığınızda iyi olacaktır.

Alternatif olarak buna da bakabilirsiniz:

Acer'ın oyun testleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acerin ram yükseltmesini garanti dışı kalmaması için serviste yapılıyor diye biliyorum o yüzden acer pek bakmıyorum. Diğer model aslında fiyat olarak daha iyi duruyor.
Intel Core i5-12500H tekli ve çoklu çekirdek bakımından 5600H modeline göre daha performanslı.
Evet bu yüzden kararsız kaldım :)

Aslında 12500H daha iyi ama 3060 aklımı çekiliyor o yüzden kararsız kaldım.

Acer'in RAM yükseltmesini garanti dışı kalmaması için serviste yapılıyor diye biliyorum o yüzden Acer pek bakmıyorum. Diğer model aslında fiyat olarak daha iyi duruyor.

İşlemci ön planda işlemler için tartışmaya gerek kalmadan Intel Core i5-12500H tercih edilir :D

Aslında 12500h daha iyi ama 3060 aklımı çekiliyor o yüzden kararsız kaldım

Acerin ram yükseltmesini garanti dışı kalmaması için serviste yapılıyor diye biliyorum o yüzden acer pek bakmıyorum. Diğer model aslında fiyat olarak daha iyi duruyor.

Ne için kullanacaksınız?

Teşekkürler arkadaşlar 3060 modeli sipariş verdim Hem oyun hem iş için alıyorum işlemci olarak biraz araştırdım beni tatmin edecek düzeyde. Eğer ilerde model yükseltirsem 3060 olan modeli daha hızlı elimden çıkaracağımı düşünüyorum. Bu yüzden 3060 tercihim oldu

Teşekkürler arkadaşlar 3060 modeli sipariş verdim hem oyun hem iş için alıyorum işlemci olarak biraz araştırdım beni tatmin edecek düzeyde. Eğer ileride model yükseltirsem 3060 olan modeli daha hızlı elimden çıkaracağımı düşünüyorum. Bu yüzden 3060 tercihim oldu.

Kesinlikle en iyisini yapmışsın. İleride AMD işlemci bir darboğaz yaratmayacaktır ama 3050 Ti yeni oyunlarda yaratmaya başladı bile. O yüzden hem satılabilirlik, hem de performans olarak doğru tercih olmuş.

Teşekkürler arkadaşlar 3060 modeli sipariş verdim Hem oyun hem iş için alıyorum işlemci olarak biraz araştırdım beni tatmin edecek düzeyde. Eğer ilerde model yükseltirsem 3060 olan modeli daha hızlı elimden çıkaracağımı düşünüyorum. Bu yüzden 3060 tercihim oldu
dostum ben de aynı bilgisyarı almayı düşünüyorum. Memnun musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı