HP Victus R7 5800H laptop alınır mı?

Undervolt falan öyle işlerle uğraşmak istemiyoruz direkt takalım oyunumuzu oynayalım kapatalım kafasındayız F1 23 gibi oyunları Full ayarlarda açacak bir sistem gerekiyor bize.
Asus en kalitelisi hocam.
Undervolt falan öyle işlerle uğraşmak istemiyoruz direkt takalım oyunumuzu oynayalım kapatalım kafasındayız F1 23 gibi oyunları Full ayarlarda açacak bir sistem gerekiyor bize.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...rtx-4060-8gb-freedos-7z601ea-pm-HBC00004J9ZOL bu laptopu almayı düşünüyoruz sanırım son sözü siz söyler iseniz.
Hocam asus en kalitelisi. Sıcaklıklar hoşunuza gitmezse iade edersiniz.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...rtx-4060-8gb-freedos-7z601ea-pm-HBC00004J9ZOL bu laptopu almayı düşünüyoruz sanırım son sözü siz söyler iseniz.

Bu daha uygun hocam sizin attığınız 5k fiyat farkına değmez bence. Victus iyi markadır ancak panel kalitesi pek iyi değil. 250 nit parlaklığı var. Sabah odaya güneş vururken oyunda parlaklık düşük kalabilir onun harici Victusun bi problemi yok.

ASUS en kalitelisi hocam.

Hocam ASUS en kalitelisi. Sıcaklıklar hoşunuza gitmezse iade edersiniz.

Bu daha uygun hocam sizin attığınız 5K fiyat farkına değmez bence. Victus iyi markadır ancak panel kalitesi pek iyi değil. 250 nit parlaklığı var. Sabah odaya güneş vururken oyunda parlaklık düşük kalabilir onun harici Victus'un bir problemi yok.

7840 ile 7640 arasında fark çok fazla yoktur diye düşünüyorum 5K paraya değecek kadar ya da 32 GB RAM için. Ya da Ryzen 5 ile 7 olması çok fark eder mi?

7840 ile 7640 arasında fark çok fazla yoktur diye düşünüyorum 5K paraya değecek kadar ya da 32 GB RAM için. Ya da Ryzen 5 ile 7 olması çok fark eder mi?
Fark etmez hocam izlediğim videodan aktarıyorum. Ram için de değmez. Asus almayacaksan Victus al ama dediğim gibi parlaklık yetmeyebilir. Bence asus al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı