Cemsettin
Hectopat
HP-VICTUS
Arkadaşlar Ryzen 7 7840HS alınır mı? Direkt arkadaşa alacağız bütçe bunun üstüne zor gibi görünüyor 4060 bir model bakıyoruz. 1 saat içerisinde alacağız bunu mu alalım veya şunu alın dediğiniz model olur mu? RTX4060 harici öneride bulunmazsanız çok sevinirim.
Attığınız linkteki laptop Ryzen 5 olarak görünüyor aradaki fiyat farkında değmez ryzen 7 almayın diye mi attınız?
Farketmemişim işlemci farkını, işlemciler arasında devasa fark var mı @Artoria PendragonAttığınız linkteki laptop Ryzen 5 olarak görünüyor aradaki fiyat farkında değmez ryzen 7 almayın diye mi attınız?
Fark yok amazondaki alın derseniz tabi alırım, aradaki fiyat farkı beni yormaz şuan için.Farketmemişim işlemci farkını, işlemciler arasında devasa fark var mı @Artoria Pendragon
Ryzen çok bilmiyorum, Ege hocamı bekleyin.Fark yok amazondaki alın derseniz tabi alırım, aradaki fiyat farkı beni yormaz şuan için.
Bekliyorum hocam onay gelsin direkt alacağız.Ryzen çok bilmiyorum, Ege hocamı bekleyin.
Farka değmez Amazondakini alabilirsin.Fark yok amazondaki alın derseniz tabi alırım, aradaki fiyat farkı beni yormaz şuan için.
Teşekkür ediyorum aldım.Farka değmez Amazondakini alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.