HP Victus RX6550M alınır mı?

Griffinn

Hectopat
Arkadaşlar linke koyduğum laptop alınır mı? Halihazırda masaüstü sistemim var bunu sadece dizi film izlemek arada bir PC'yi açmaya üşendiğim zaman oyun oynamak için ve After Effects'te edit yapmak için istiyorum. Oynadığım oyunlarda zaten çok ağır oyunlar değil LoL, CS, Rust gibi oyunları oynuyorum. Yani mükemmel bir laptopa ihtiyacım yok. Bütçem için de en uygunu bu sanırım oyuncu laptopı adı altında.

Link: HP Victus B82wjea Amd R5 8645hs 16gb 512gb Ssd Rx6550m-4gb Freedos 15.6" Fhd 144hz Notebook - Fiyatı, Yorumları

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada fazla fiyat farkıda yokmuş teşekkürler bunu düşüneceğim belki başka önerilerde gelir.

Dikkat edin yanlış mı girmişler bilmiyorum ama 50W yazıyor ekran kartı için öyleyse almayın.

Dikkat edin yanlış mı girmişler bilmiyorum ama 50W yazıyor ekran kartı için öyleyse almayın.
yok yok gözüm tutmadı. ekran kartı olsun, serinin kendisi de kronik sorunlarının olduğunu söylüyorlardı. yanlış gireceklerini zannetmiyorum baya 50w bu 3050 falan ama 50w

Son düzenleme:

Yok yok gözüm tutmadı. Ekran kartı olsun, serinin kendisi de kronik sorunlarının olduğunu söylüyorlardı. Yanlış gireceklerini zannetmiyorum bayağı 50W bu 3050 falan ama 50W

Doğru olabilir yanlış da olabilir.
Mesela bu satıcı GPU 120W diyor.

Doğru olabilir yanlış da olabilir.
Mesela bu satıcı GPU 120W diyor.

Bu satıcıları pataklamak lazım. Yolladığınız model farklı.

Ancak bu yolladığınız linkte ki sistem de 120W olamaz. Yani acayip absürt
Hemen gittim HP satış danışmanına sordum 75W bir ekran kartına sahip olduğunu söyledi. İşinizi doğru düzgün yapın ey satıcılar! zaten hp victus 15 alınır mı ya, alınmayacak bir model

Bu satıcıları pataklamak lazım. Yolladığınız model farklı.

Ancak bu yolladığınız linkte ki sistem de 120W olamaz. Yani acayip absürt
Hemen gittim HP satış danışmanına sordum 75W bir ekran kartına sahip olduğunu söyledi. İşinizi doğru düzgün yapın ey satıcılar! Zaten HP Victus 15 alınır mı? Ya, alınmayacak bir model

Zaten demek istediğim buydu adam kafasına göre değer yazmış. Diğer laptopta muhtemelen 75W ama 50W olsa hiç şaşırmam.

Victus 15 gayet de alınır bu bütçede başka mantıklı laptop yok diğerleri hep sorunlu.

Zaten demek istediğim buydu adam kafasına göre değer yazmış. Diğer laptopta muhtemelen 75W ama 50W olsa hiç şaşırmam.

Victus 15 gayet de alınır bu bütçede başka mantıklı laptop yok diğerleri hep sorunlu.
valla bütçesi varsa hocamızın iyi olur. çünkü bunların hiçbiri alınacak gibi değil ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı