HP Victus RX6550M alınır mı?

Vallahi bütçesi varsa hocamızın iyi olur. Çünkü bunların hiçbiri alınacak gibi değil ya

Bana göre alınması en mantıklı, en ucuz laptop bu.
Tabii herkesin bu kadar bütçesi olmuyor o yüzden şu an en mantıklısı indirim beklemek.

Bana göre alınması en mantıklı, en ucuz laptop bu.
Tabii herkesin bu kadar bütçesi olmuyor o yüzden şu an en mantıklısı indirim beklemek.

Yani evet, ancak

Lenovo LOQ 15IAX9​

Bu daha iyi gibi, fiyat olarak da iyi, LOQ serisinde de sıkıntı var deseler de anakart için bir şey olacağını düşünüyor muyum bilmiyorum XD 95 veya 105W olması lazım ekran kartının ama 140W ile aralarında hiç fark olacağını düşünmüyorum hatta 140W ısınma ile daha da geriye düşebilir.

Yani evet, ancak

Lenovo LOQ 15IAX9​

Bu daha iyi gibi, fiyat olarak da iyi, LOQ serisinde de sıkıntı var deseler de anakart için bir şey olacağını düşünüyor muyum bilmiyorum XD 95 veya 105W olması lazım ekran kartının ama 140W ile aralarında hiç fark olacağını düşünmüyorum hatta 140W ısınma ile daha da geriye düşebilir.

LOQ serisinin çoğunun anakartı riskli bu model dahil.

Öyle öyle de ben bu kumarı oynardım ya, teknoloji şans işi. Tabii arkadaşın bütçesi belli değil o yüzden kaldı böyle inşallah Victus almaz ama

Bu pek şans işi değil Victus'ta böyle bir problem yok. LOQ tarafında şans işi.
Bu bütçede tek mantıklı laptop Victus.

Vallahi bütçesi varsa hocamızın iyi olur. Çünkü bunların hiçbiri alınacak gibi değil ya.

Zaten masaüstü sistemim olduğu için fazla harcama yapmak istemiyorum hiç mi alınmaz ya öyle muazzam bir beklentim yok yüksek sistem gereksinimli oyunları oynamıyorum zaten.

Bu pek şans işi değil Victus'ta böyle bir problem yok. LOQ tarafında şans işi.
Bu bütçede tek mantıklı laptop Victus.

Fiyatı uygun ve masaüstü sistemim oldugu icin öyle cok iyi performansı olan yüksek sistemli oyunları açan bir laptopa ihtiyacım yok zaten dedigim oyunlar dısında oyun oynamıyorum o yuzden Victus hem uygun hem iyi gibi geldi sorun cıkarmasın yeter maksat rahatlık olsun masaüstünü acmaya usendigim zaman kullanabileyim.

Zaten masaüstü sistemim olduğu için fazla harcama yapmak istemiyorum hiç mi alınmaz ya öyle muazzam bir beklentim yok yüksek sistem gereksinimli oyunları oynamıyorum zaten.

Fiyatı uygun ve masaüstü sistemim oldugu icin öyle cok iyi performansı olan yüksek sistemli oyunları açan bir laptopa ihtiyacım yok zaten dedigim oyunlar dısında oyun oynamıyorum o yuzden Victus hem uygun hem iyi gibi geldi sorun cıkarmasın yeter maksat rahatlık olsun masaüstünü acmaya usendigim zaman kullanabileyim.

Hepsini açar hocam sadece Rust'ta çok yüksek FPS vermeyebilir haberiniz olsun.

Muhtemelen 100 FPS civarı verir.

Hepsini açar hocam sadece Rust'ta çok yüksek FPS vermeyebilir haberiniz olsun.

Muhtemelen 100 FPS civarı verir.
o fps yeterli benim icin peki after effects performansı nasıl olur sizce ? bir de cok soru sordum kusura bakmayın ama dizi film vs laptoptan izlemeyi dusunuyorum ekrandan panellerden hic anlamıyorum ekranı kaliteli mi sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı