nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben S0003NT model HP Victus sipariş ettim. SSD boyutu 512 GB ve bu ileriki zamanlarda sıkıntı çıkarabilir. Ben de yükseltmek istiyorum ama boşta SSD slotu var mı bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Ben S0003NT model HP Victus sipariş ettim. SSD boyutu 512 GB ve bu ileriki zamanlarda sıkıntı çıkarabilir. Ben de yükseltmek istiyorum ama boşta SSD slotu var mı bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.792 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 7 Temmuz 2024 #2 Bir adet SSD slotu bulunuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Temmuz 2024 #3 Artoria Pendragon dedi: Bir adet SSD slotu bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Yükseltmek istesem içindekini çıkartıp ikinci elden satmaya çalışsam satılır mı? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Bir adet SSD slotu bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Yükseltmek istesem içindekini çıkartıp ikinci elden satmaya çalışsam satılır mı?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.792 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 7 Temmuz 2024 #4 nisoş dedi: Yükseltmek istesem içindekini çıkartıp ikinci elden satmaya çalışsam satılır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatı uygun olursa alan olur illaki. Artı 0 Eksi
nisoş dedi: Yükseltmek istesem içindekini çıkartıp ikinci elden satmaya çalışsam satılır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatı uygun olursa alan olur illaki.