HP Victus Şarjı 5 Dakikada %6 Azalıyor

Bende video çektim sağlamdı kutu fakat koli bandı hp etiketli değildi, standart koli bandı vardı üstünde. Açılmış gibi duruyordu ama kararsız kalmıştım. Dengeli modda kullanıyorum. Laptop hala windows 11 güncellemesi yapıyor. RAM'e binen yük ortalama her zaman 40 60 arası oluyor. RAM'e çok yük bindiği için şarjın hızlı gitme olasılığı varmıdır?
Laptop hala windows 11 güncellemesi yapıyor. RAM'e binen yük ortalama her zaman 40 60 arası oluyor. RAM'e çok yük bindiği için şarjın hızlı gitme olasılığı varmıdır? Tekrardan yazdım sizin içinde hakkınızı helal edin.

İmkanı yok oyun bilgisayarında böyle bir performans
Nasıl yani hocam anlayamadım

Dosya Ekleri

• ram.jpeg
    163,3 KB · Görüntüleme: 63
  • WhatsApp Image 2022-08-26 at 22.40.08.jpeg
    160,9 KB · Görüntüleme: 64
RAM kullanımına çok takılmayın. En çok enerji çekenler işlemci, ekran ve harici ekran kartıdır. Dengeli modda gerektiğinde harici ekran kartını devreye sokup çıkarır bu da tüketimi arttırabilir.

Şu an ilk kullanımınız ise pilin hızlı tükenmesi mümkündür, windows güncellemeleri, uygulamaların kendi güncellemeleri, antivirüs taraması, vs derken tüketim artabilir yoğunluktan. Ayrıca BIOS güncellemesi daha yapmadı ise onu yaptıktan sonra pil tüketimi düşebilir. Bendeki bios güncellemesi de yapmıştı.

Tüm güncellemeler bittikten sonra test edin ürünü ve pil kullanımını.

BİOS güncellemesi yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam dün ilk açtığımda. Nerden anlarım güncel olup olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…