BeratCanA
Kilopat
Daha fazla
Bende video çektim sağlamdı kutu fakat koli bandı hp etiketli değildi, standart koli bandı vardı üstünde. Açılmış gibi duruyordu ama kararsız kalmıştım. Dengeli modda kullanıyorum. Laptop hala windows 11 güncellemesi yapıyor. RAM'e binen yük ortalama her zaman 40 60 arası oluyor. RAM'e çok yük bindiği için şarjın hızlı gitme olasılığı varmıdır?Kutusunu incelemediniz mi? Ben ilk iş videoya çekerek açtım kargoyu, ve kutunun bantlarını kontrol ettim, daha önce açılmamış olduğuna kanaat getirince kullanmaya başladım. Ben de Vatan'dan aldım ama site üzerinden.
Elde kalan son ürün ise ve kutu daha önce açılmışsa teşhir veya iade ürünü olma olasılığı vardır tabiki.
Tasarruf (quiet) modunda mı kullanıyorsunuz? Dengeli veya performans modunda ise işlemci turbo boost yapacaktır, bu da pili hızlı düşürür. Arka planda çalışan ve işlemciye yüklenen uygulamalar var mı? Görev yöneticisinden takip edebilirsiniz işlemci kullanımını, hangi uygulamalar ne kadar kullanıyor gibi.
Benim yaptığım Youtube testinde %50 parlaklık, klavye ışıkları kapalı ve tasarruf modu ile 7 saatten fazla dayandı pil %15 şarj seviyesine kadar.
Laptop hala windows 11 güncellemesi yapıyor. RAM'e binen yük ortalama her zaman 40 60 arası oluyor. RAM'e çok yük bindiği için şarjın hızlı gitme olasılığı varmıdır? Tekrardan yazdım sizin içinde hakkınızı helal edin.Valla hocam bugüne kadar yığınla ürün aldım, alındığına şahit oldum. Böyle durum olsa dahi size söylenmiyor. Şüpheleniyorsunuz tüketici haklarına gidiyorsunuz. 15-20k paranızla rezil oluyorsunuz açıkçası. Ben mediamarkttan acer bir laptop almıştım 1 hafta sonra ekranı gitti ve son hız fan açmaya başladı, garantiye yolladık. Garantiden gelince kağıtta BIOS güncellendi yazmışlardı ve vida yerlerine açmamak için etiket yapıştırmışlardı. Tabi ben dayanamadım açtım ve ne göreyim? Anakarta bir parçayı lehimlemişler ve bana yalan söylüyorlar. Bunu yapanda koskoca ACER firması. Geri götürsem etiket açıldı diye garantiden çıkacak. Öylece bana kaldı.
Vatana gidersiniz size diyecekleri şey aynen şu olacak: Bilgisayarınızı servise gönderelim, servis iade ve değişim talebi verirse hallederiz. Bilgisayarı verirseniz gidecek 1.5-2 haftaya gelecek. Başınız ağrıyacak. Valla Allah kolaylık versin dostum. Umarım problem yoktur.
Nasıl yani hocam anlayamadımİmkanı yok oyun bilgisayarında böyle bir performans